Why Don't You Get A Job?

JAG HAR FÅTT JOBB LALALALALALA!!!!! :)


Purple Sneakers

Oooouuuffffhhh herrejävlar vad jag är mätt!
Ia har varit här sen igår och det har varit typ skaldjursbuffé både igår och idag:p
Igår käkade vi krabba, kräftor och räkor.
Idag käkade vi gratinerade kräftor(SVINGOTT) och fisksoppa med massa grejer i. Och glass. haha trodde jag skulle dö:p
Dessutom åkte Ia till affären innan endast för att köpa chips, godis och nötter! haha I LIKE her!

Vi mobbar min pappa för att han drömde om sin "ex-flört" inatt som han träffade innan han började träffa Ia på allvar, medan Ia låg och sov brevid honom. hahaha tycker lite synd om honom:)

Aja nog om det, shit blev kalaspackad igår. haha all by myself, men det var lite kul:p
Fick mina lila skor idag med:D finally!
Har kollat efter massa kläder idag också, tänk om man ändå hade pengar....

assg
rllt
haj!

Hurt

Fått reda på lite läskiga saker idag.
Min farfar ringde hit i lördags och berättade att han hade ramlat, han har väldigt svårt att gå så hade han tappat balansen på nåt sätt när han tog stöd mot en garderob.
Detta är inte första gången. Några gånger har han somnat på sin stol utan armstöd, och trillat ner på golvet och slått sig lite smått typ. Men i lördags verkade det ha gått bra, lät det som.
Men det hade det inte, han hade brutit ett revben:s

Dessutom fick min farbror en hjärtinfarkt i morse:(
Tydligen så hade han kommit till akuten såpass snabbt att dem lyckades förhindra att det blev så allvarligt, så han mådde skapligt.
Skitläskigt.

Blev helt chockad när pappa ringde och berättade. Aja tur att det har gått rätt bra iallafall.

Anejo

Lyckades sova några timmar i natt:) några iof, men bättre än inget. Antagligen blir det inget i natt...får se. Hoppas jag kan få sleeping pills av mats or something.

Bara en lektion i dag i skolan och som vanligt hade Lena Buss gått hem tidigt så fick inte mitt jävla busskort:( sämst. Ska gå in till henne imon så fort jag kan.

Efter skolan mötte jag upp "sjuka" Hanna;) höll henne sällskap på pizza hut och satt där och tjötade hur länge som helst:) Sen gick vi runt i affärer och kollade studentklänning bla. Sen blev det café med:p mkt vi hann med. <3

Läste på lindas blogg tror jag det var att New Moon kommer i november, och dem kämpar för att Sverigepremiären ska vara samma dag som i U.S.A :) GREAT! Hoppas som fan att dem lyckas med det!

Måste visa en grej haha. Ett äkta bevis på min tråkiga natt hemma;D Hanna tyckte jag skulle göra den for real:D
haj
8


Let's Dance

Hmmm fick inte nån chans att drömma inatt:(
satte på ett frikkin bildspel när jag skulle sova med bilder på rob och syn. haha desperat, japp!

Lyckades inte sova på hela natten, så sen duschade jag och åt frukost och massa på morgonen. Och när jag satte mig vid tvn och kollade the voice så somnade jag SÅKLART. Vaknade kl 9. Min buss gick kvar i.  Fan vad braaaa.

Dansen började idag med men jag var så trött och har sån träningsvärk att jag bara satt och kollade på. Har fått en jäkla mix av nytt folk i dansgruppen. Allt från nybörjare till sånna som har dansat 4-5 terminer, och allt därimellan. Sucks!

Sitter och har gruppkonv med hanna och sebbe nu, haha störda hela högen är vi. alltid kul=)
Kändes som jag hade nåt viktigt att säga, men hur ofta har jag det? I don't know. Skit samma.

Vi beställde nya soffan idag. Den e GRRRREEEEAAAAT. haha, tony tiger fo sho.
hajs
bjuder på en oldie:D
5

I Took Your Name

Haha framtida kids-names

Synyster
Shadz
Zacky
J.C

naaaa kiddin

Liam the one and only....fast kanske Shadz, lite sugen hahahaha.
hej då

Sleeping To Dream


Åh gud hade en sån bra dröm i natt. Haha var tillsammans med en kille som först var Robert Pattinson, och senare i drömmen gick han över till att vara Synyster Gates. Ett litet tag var han som en blandning mellan båda två också.
The perfect combination. haha!
Sen skiftade det lite fram och tillbaka mellan dem:)

Jag sov till 16 för jag ville bara somna om hela tiden så jag kunde drömma mer:D Sen har jag gått runt och tänkt på drömmen hela dagen. Aa shit asså. Det var underbart. Det roliga var att jag verkligen lyckades komma tillbaka till samma dröm när jag somnade om efter att jag vaknade typ 10 ggr. Det är inte ofta man lyckas med det.

Haha, det sjuka var att jag satt och kollade på massa bilder å sånt igår bara för att jag ville drömma om dem:p Och jag vet sen innan att när jag har tex kollat på en massa synyster gates klipp på youtube , så har jag drömt om honom på natten. Men så inatt kunde jag inte bestämma mig för vem jag ville drömma om:p haha så jag kollade på bilder på båda två och aa ni hör ju hur lyckat det blev! :)

Vet inte vad jag ska göra nu. Sebbe vill kolla på film snackade han om i torsdags men jag vet ärligt talat inte om jag orkar. Han skulle inte komma hem förrens vid 22 tror jag och jag är hur trött som helst.
Trots att jag har sovit hela dagen skulle jag faktist kunna somna nu och sen sova hela natten. Får se..måste ändå lämna tillbaka hans busskort, men jag tror vi får ta filmen en annan dag.

Måste gå upp tidigare imorn med så jag hinner ner till Centrum. Måste köpa ett hundrakort så jag kan komma till skolan:p

Byee

dd

perfection <3!


It's Tide High Baby

Mhhhhmm, jag hatar busskort! haha dem ställer bara till med problem. Är fast i Mölnlycke:) ROLIGT.
Nu är jag väldigt rastlös bara..segt är det.

Men men jag har absolut inget vettigt att skriva, så jag ska nog gå och måla på garderoben. Är fan på tiden asså.
hejs


Hallelujah

Inte hänt nåt spec idag. Var i skolan, wäää!
Sen åkte jag hem och satt och knarkade musik i vardagsrummet med de större hötalarna:p haha.
Kollade på spåret. Var grym på musikfrågorna. Vem hade kunnat gissa att man blir allmänbildad av att kolla på twilight;) En tjej spelade piano och jag skrek efter 5 toner: CLAIR DE LUNE MED DEBUSSY! Och så tog jag den andra också men den var sjukt lätt. Iaf så tog inga av lagen Debussy:D I'm good! haha. tog nån mer fråga också, don't remember. I'm a geek 8-) höhö

Sitter och lyssnar på paramore, och har tråkigt. Imorn ska vi åka och köpa soffa:) yey, ska träffa Anna med, säkert jättebrun den jäveln!

Haha fick fler sms av Iza idag:p inte så pratglad dock.
hajs

f

The Strenght To Go On

Allt har gått fel idag. Helvete är det enda jag har att säga

Pressure

Ursh jag hatar att inte kunna sova på nätterna. Skrev ju innan att jag var jättetrött, vilket var 100% sant, men sen kom jag till en sån punkt, vilket jag alltid gör..där jag helt plötsligt inte kan stänga igen ögonen. Blir alltid hur pigg som helst. Spelar ingen roll om jag inte sovit natten innan.. jag har jättesvårt att sova när det väl är natt. Fattar ingenting. Är väl bara en nattmänniska eller nåt. Hatar det iaf.

Tror iof det ligger lite i släkten.. Jennie har jobbat natt i hur många år som helst, Martin jobbar typ dygnet runt, och kan vara vaken hur länge som helst. Anna har så länge jag kan minnas haft svårt att sova på natten och brukade också gå och lägga sig när pappa åker till jobbet. Lite läbbigt är det. Nån jäkla twisted syskongrej kanske:p haha!

Blir nog iaf inget med att sova nu..är lite too late för det. kl e nu 4.30 och jag måste upp efter 7 nån gång.
aja moving on.

I brist på annat har jag suttit och läst lite kommentarer om Breaking Dawn nu.. är tydligen massa som är besvikna på boken. Jag har läst en sån "sneakpeak" på 1a kapitlet vilket bara är en sida, men jag kan hålla med rätt många om att hon inte skriver bra. Att det inte kändes som att det kom från Meyer's bok. Hoppas iaf att dem har fel.
Sen verkar det ju som att Midnight Sun ska komma ut med. Hon ville ju inte ge ut den först pga att 12 kapitel läckt ut på internet men en massa fans har sagt emot så den lär komma ut så småningom. Men boken kommer antagligen bli riktigt lång. Eftersom Edward
"overthinks everything" skrev hon. Grymt!

Jag vet att jag babblar. Men vad fan ska jag göra. Det är irriterande att vara vaken så här.
nu går jag. gomorron iaf..

å

Girl I Know

Hmm. lyckades missa skolan idag. Satt och sura halva dagen bara för det. Tills jag vaknade upp i min säng runt halv fem:s
Vette fan hur jag hamnade där ens. Det sista jag minns är att jag låg och kollade på tv, i vardagsrummet. Aja, jag vet ju att jag har gått och lagt mig i sömnen nån gång innan. scary.

Är så jävla trött nu, vill bara inte gå och lägga mig. Har alltid sån panik på kvällarna och nätterna nu för tiden:p Bara för att jag vet att jag är dålig på att vakna på morgonen, och bli klar i tid. Men jag ska ändå gå och lägga mig nu.

Haha är så kul att halva N's kompiskrets varit inne på min bilddagbok bara för att kolla på bilden:D payback's a bitch.

Aja gonatt:) Slänger upp en bra låt när jag ändå är igång.
haj


Clairvoyant Disease

Haha lyckades inte komma upp ur sängen idag.. eller jo, först gjorde jag det, försent of course..duschade, och gick och la mig igen. Klockan ringde inte så vaknade åt helvete för sent. Lektionen var nästan slut. Haha.

Senare så hör jag att det ringer på dörren så jag går och kollar vem det är utan att öppna. Och där står ingen, fast jag ser att nån försvinner bakom hörnet och fnissar typ.
Så jag tänker JÄKLA UNGAR och tror det är nån granne eller nåt. Går drf därifrån. Sen ringer det igen, så jag går dit men dem har försvunnit igen. Blir riktigt irriterad, så jag sätter mig i hallen på bänken och väntar in dem. haha. Och då knackar dem istället på ett fönster. Så jag går ut till dörren, och ser Hanna och Samantha sitta vid garaget och gapskrattar typ. Haha,

Sen gjorde vi massa pannkakor, och sam fick träffa dad, HAHA! Efter det åkte dem och nu sitter jag här. Börjar sent imorn TACK OCH LOV!

yeye, over and out

FLIP AROUND RRROOOAAAAHHH
Haha älskar denna videon, så jäkla rolig, fast den cpar lite.. typ ljudet och bilden stannar upp på 3 ställen, men man får vänta några sekunder och sen börjar det igen.

Bad Things

Sitter och väntar på att nästa avsnitt av true blood ska bli klart. Mitt internet håller på och segar sig..
Min syster som fick mig att börja kolla på den och den är jäkligt ball:D haha , I like it. Plus att Alexander Skarsgård är med i den:D haha. Han spelar den som är mäktigast. :)
Orkar inte skola imon, segt som fan..hoppas att jag kan somna inatt bara. Finns liksom en anledning till att jag sitter och dricker rödvin. hmmm, jao. gonatt.
Älskar låten som är theme song för true blood med:D I wanna do bad things with you!
Remember:
Thou Shall Not Crave Thy Neighbor. Hähä


Utan Dina Andetag

Hmmmm seg dag idag:) vaknade 17. haha. kan bero på att jag somnade kl 6 i morse.
Igår var jag och Sam hemma hos Hanna efter skolan och bara tog det lugnt, drog hem lite senare för att Hanna skulle till Sebbe.
Ensam hemma för pappa är i A-sås så kl 23 började jag laga mat:D haha Korvstroganoff. Så duktig var jag:) yay. aja

Senare på kvällen iaf, så skriver den personen på msn som man minst väntar ska skriva..haha, SACCE! Matilda hur lång tid har det gått egentligen? 2-3 år:D Shit, han var liksom den som gjorde 9an rolig. haha, Han hälsar till dig btw Th, om du inte snackat med honom:) aja kul, haha.

Väcktes av ett sms idag med. haha trodde jag drömde. Från Felicia , "Hej" stog det bara. Haha och trött som jag var så kopplade jag inte vem felicia var.. och när jag vaknade nästa gång, nån timma senare, så trodde ja ju då att jag hade inbillat mig, så jag kollade inkorgen igen, och där var smset. Haha jag måste varit jäkligt trött eftersom Felicia är min systerdotter. Men liksom hon är 8, så väntade mig inte direkt ett sms från henne:p haha

Btw så är min data cp!!! Mitt tangentbord är supersegt, så man måste trycka svinhårt för att inte missa bokstäver när man skriver. Ändå missar jag hur mkt som helst. Får rätta allt jag skriver och de tar en evighet att skriva på msn och alla andra ställen. Jätteirriterande. CRAPPERS!!!! haha

Ska skriva en text bara för att visa hur jäkla frustrerad man blir! Tar Utan dina andetag, med Kent.

Jag vet t du sover
Känner vrmen från din hud
bara lukten gör mig svagmen
jag vågar ieväcka dig nu
jag skule ge dig
allting du pekar på
men bara nr du inte hör
vågar g säga så

Jag kan inte ens  utan din luft i mina ungor
jag kan inte ens stå när du inteser på
och genomskinligt grå
blir jag an dina andetag

Min klocka hastannat
under dinaögonlock
fladrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och it
o utan ett ljud
mitt härta i din hand
ar jag tappat bort mitspråk
det har fatnat i ditt hår

Jag kanet ens gå utn din luft i mina lungor
jag kan inte es stå när du inte ser på
och faller som en tår
blir jag utan da andetg


Aa ni fattar. SJUKT JÄVLA IRRITERANDE
nu ska jag dra. haj

Wave Hello

haha HEEEY CUTIE! <3

k

Ain't A Thing



haha <3

Breaking Dawn

Haha läste precis ut boken:'( <3
Kommer gå runt och plågas ända till mars när Så länge vi båda andas kommer ut.
Sämst att det är sista boken. Fatta att jag kommer plågas ännu mer när den är slut!! Ursh..och denna boken var så jävla bra, Helt sjukt bra..jag kan inte sluta tänka på den:(
Aja den var mest positiv iaf,,om man jämför med andra boken som var hemsk!

Nu ska jag dra.

9

Breathe Me

Haha, har haft den på hjärnan idag. I will marry him <3


Ljudet Av Ditt Hjärta

"Sov, min Bella.
Dröm vackra drömmar.
Du är den enda som någonsin har rört vid mitt hjärta,
och det kommer alltid att tillhöra dig.
Sov, min enda kärlek."



jag har fått min bok ja:) och fy i helvete vad bra den är!

jj

Pinkly Smooth

Åkte aldrig till Hanna idag. Fick feber.. men den är borta nu känns det som. thank god.

haha läste precis en hemsk intervju med avenged sevenfold, med en svensk från nån sida..efter dem spelade på ullevi i somras. Jag blev jätteförbannad. Lät som att den som intervjuade var 80 år och bara var ute efter att klanka ner på dagens musikstilar och band. gaah Freakshow!

Sen läste jag kommentarerna nedanför och folk var helt patetiska. Vissa försökte försvara bandet och andra skrev om att bandet var kasst och tyckte att dem hade rätt och alla andra har fel. Och så fortsatte det. Dem skrev flera A4 sidor typ.
Hur orkar man?
Det är pointless att sitta och försöka försvara sina åsikter på internet. Man blir totalt mördad.

Haha. Så jag skrev en kommentar jag med och sa att dem inte borde ödsla sin tid på att diskuttera och bråka om vem som har rätt eller fel, eftersom alla tycker olika. Speciellt inte på en hemsida.
Tror det var nyttigt för dem:) haha. morons!

gonatt

ff

Lately

A photograph left by my feet,
Reminds me of times once left behind.
A distance, A well worn fact,
These things left to past but I feel that,
I've seen too many complications,
Never going to waste my time,
You might find out,
Never will doubt,
Harder to pretend

Tell me that it's worth fighting,
Tell me that I don't hear,
Tell me that I'm alive,
And I don't need happiness

A permanent smile with a well worn frown,
But I know you'll be gone when I walk on down,
And I'm sick of the feeling that you're not around,
Nobodies falling apart,
Don't need to know what you're thinking now,

0

Ice Age

Haha igår var kul. Åkte först till allum en sväng med matilda, och adam höll på att skrämma ihjäl oss i lägenheten i backa. haha. Vi var i chock hur länge som helst.
Köpte en t-shirt som jag är väldigt osäker på, men skitsamma. alltid bra att ha.

Sen kom vi på att vi kunde dra ut martin på promenad..det enda vi inte tänkte på var att det hade börjat regna..och sen snöa..och blivit is! Haha ramlade bort hela vägen till honom typ och sen gick vi i snön så att jag hade en hel hög i skorna. Frös så mkt att jag trodde fötterna skulle gå av! Så vi gick in till th och fick nya skor, sen kom adam och vi åkte bil bort till gås igen.
Kollade på Hancock men mina ögon stängdes var 5e minut, så jag såg la halva filmen:p Sen på vägen tillbaka var det så mkt is att vi inte kom fram med bilen. Helt stört.

Somnade vid halv ett tror jag. Så vaknade jag vid halv 9 och var jättepigg vilket var sjukt positivt. Men hade sån huvudvärk så kunde inte vara uppe kände jag. Gick och la mig igen och vaknade rätt sent tyvärr:/ så nu lär jag inte somna förrens sent idag.. blir så förbannad. Och har fortfarande huvudvärk!

Ska snart dra till hanna med så får ta och piggna till lite. Hade världens bästa dröm inatt med världens bästa pojkvän haha:D Var så lycklig.

tja

f

Things A Mama Don't Know

Waah kollade nyss på nya  One Tree Hill, Sjukt bra var det! haha satt och lipade som fan av glädje;D
Och gissa vem som är tillbaka? CHAAAAASE<3 :D my LOVE. Fick flipp när jag såg honom! Det kunde inte bli bättre än så liksom:)

Har dygnat i natt med i ett desperat försök att vända tillbaks dygnet innan skolan börjar.. höll på att tuppa av ett tag i morse. Men jag tog ett bad och käkade stor frukost så nu tror jag jag kan klara mig hela dagen:D gött ere!

Haha en viss person jag känner är rätt patetisk just nu. Jag hoppade över den personen när jag beskrev folk igår. Men det är iof ingen person jag är arg på eller hatar, utan jag tycker bara personen är väldigt...aa..patetisk rent ut sagt:p men men..tiden läker alla sår hoppas jag, annars är det bara sorgligt!

Today ska jag träffa th:D får se vad vi hittar på:)
tja tja tja

uu♥♥♥♥

Eclipse

Precis beställt 3e Twilight boken:D Är superglad! Fick de första två julklapp och läste ut dem typ direkt. Beroendeframkallande, ähee! Ibland är det gött att ha pappas kontonummer uppskrivet. haha....

Är arg på ett antal personer nu för tiden..tänker inte nämna några namn, men en är en dålig vän, en är förvirrande och schitzofren, en är otroligt självgod och jävligt pissig som person, och den sista personen är bara helt jäkla omöjlig!

Vet inte vad mer jag ska säga. Blir kort idag..som vanligt.
tja

io


Close But No Cigar

År efter år stod jag ut med dig och ditt hemska beteende och trots att så många år gick förändrades du aldrig.
Tillslut sätter jag mig på tvären.
Nu helt plötsligt är du som en annan människa och det känns som att jag inte vet vem denna personen är.
Det har gått över 4 månader.
Jag hatar att jag saknar dig.
Samtidigt var det förändring jag ville ha, men det räcker inte, vilket du antagligen aldrig kommer förstå.
Står inte ut.

RSS 2.0