Misty Mono

http://open.spotify.com/track/3z6wdEb0nvFPF8eAPaB4MK

Den blir som bäst efter 1:55 ;)  grym som fan!

en kille jag jobbade med i våras.. hans gamla band

Seven

Johnny's in space,
The Rev's in jail,
Synyster's in Germany,
Shadows knocks down the walls,
and I cure cancer
then forget how I did it..

- Zacky Vengeance

Angel

ojjjj.. trött! Kräftskivan var kul som fan.. åt ett helt kg själv haha..sen blev det massa dans och spel...typ "med andra ord".. blev oavgjort och jag och anna var i olika lag.. så skulle vi köra en duell så att nått lag kunde vinna.. haha..charader asså...

Så vi fick kolla på ordet.. haha blev Pamela Andersson.. SÅ kul.. vi stod med ryggen mot varandra.. så vi stod mot våra lag.. och ändå gjorde vi EXAKT samma grejer EXAKT samtidigt.. hahahah.. såå stört.. fast mitt lag vann ändå:D hur bra som helst!

Haha kul att se två systrar göra stora bröst , springa som i baywatch och sen "dyka ut i vattnet" ;) haha..
Fick ett ryck också och bestämde oss för att bada kl 2 på natten i det 15-gradiga vattnet.. välkomnar förkylningen.. den lär väl komma när som helst..

Andreas var i sjukt länge.. han satt i vattnet med bara huvudet och en hand med ett whiskyglas ovanför ytan haha.. såg kul ut.

Sen blev det massa nostalgi musik och shots... heeela morgonen.. jag och anna satt och sjöng duetter..en massa queen och michael jackson låtar:D haha.. gick och la oss sist av alla med.. somnade halv 8..

skummaste jag hört på ett tag... En annan kille heter också Andreas... men han började kallas för Anton ist för länge sen.. sen blev det "Anton Plankton" och nu säger dem bara Plankan...waaa.. långtsökt eller vad?

Men men.. idag var jag duktig och gjorde 1 bra sak.. haha.. öste båten.. var ärligt talat en zombie så det är starkt jobbat tycker jag haha...

Happily Never After

Hopp.. lyssna på en sorglig låt och kolla gamla bilder var ingen bra mix..ett misstag jag inte gör om..satan vad löjlig jag är.. vrf sitter jag och...... ? äh skit samma.. spelar ingen roll..=(

nu ska jag gå och lägga mig och sova några timmar brevid min man♥

gonatt


Why Does It Always Rain On Me?

Hopp så ska man GÅ hem till martin nu då i mörkret.. hade tänkt ta bussen.. men kände hur jävla onödigt det var.. tar 20 min att gå och de e inte sååå jävla kallt ute.. eller? haha nää såg nu att de e nästan 19 grader.. käckt!

Men inte kul att gå ensam ändå..spec inte i mölnlycke med all skog! haha.. 

mår fortfarande så där skumt som jag gjorde innan..inte kul..

time to go.. 

Turn

hahaha jag var nog aldrig trött efter att ha sprungit.. inte tränat på huur länge som helst.. 
Så går det när man dygnar... hmm.. men åt nyttig frukost.. gröt! haha..proud of myself.. sen efter träningen deckade jag på soffan och sov några timmar.. var ju inte riktigt meningen..men men..

Slapp laga mat idag med, plus att någon har tvättat mina converse:D haha gött att ha ia här ändå! Skorna var så jääävla skitiga efter way out west..går inte att beskriva..

Jag känner mig ensam idag=( satt i soffan och kollade på miami ink och fick en massa rysningar helt plötsligt och typ en klump i magen...sitter fortfarande i.. e väl mycket som e oroligt just nu..oklart och som jag inte vet vad som händer med...

Grym låt med Travis ♥





Change

guud... suttit uppe hela natten.. bra... jag som skulle gå upp tidigt.. haha. Men har faktist suttit och letat jobb de senaste timmarna.. för det gick ju bra...hittade dock 1 som jag ska söka till..
Satt även och pratade med den enda som e uppe denna tiden..men vette fasen vart han tog vägen...?
jaja.. funderar ärligt talat på att gå och lägga mig och sova några timmar.. även om det inte är så smart.... sen blir det upp och träna..ska ut och springa.. (impuls tränade magen i natt med haha...träningslusten kom tillbaka så där helt plötsligt..)

Annars idag har jag en massa grejer att göra.. ärenden..och lite att fixa hemma..

Får se om jag får nåt samtal idag med från Johanna angående GP.. tidigast idag blir det sa hon men får väl se..






Red Red Wine

Waa.... hade en bra dag innan kände jag..skrev en aaaassslång lista på vad jag måste göra för att få ordning på saker...sen fick jag tom lust att träna (träning var med på listan så kände mig duktig), så jag åkte hem och skulle dra ut..

..men sen så mötte jag en person på vägen..och jag vet inte..kände att det var ganska obehagligt så den där "bra-dag-känslan" försvann..och träningslusten med.. blev popcorn ist. 
BRA EMMA!

Tar träningen imon ist.. ska gå upp i tid tänkte jag.. gick upp på tooook för sent idag.. vaknade 16.. efter att ha vaknat några ggr på morgonen, satt mig vid datorn och sen somnat om igen.. men det var det värt faktist..

Hahaha sen gick jag runt nästan naken hela kvällen verkligen.. ganska typiskt mig nu förtiden haha... jaja..

nu sitter jag och dricker vin med mig själv... haha.. godnatt

It's like I've been awakened 
Every rule I had you breakin' 
It's the risk that I'm takin' 
I ain't never gonna shut you out






Hammers And Strings

I don't think that I'll close my eyes
'Cause lately I'm not dreaming
So what's the point in sleeping?
It's just that at night,
I've got nowhere to hide

Need You Tonight

haha igår var det kul.. Jonas hade lagat middag till mig, blom och dennis..kyckling!! gott var det..
Sen blev det true blood.. (fy fan vilket jävla slut på de avsnittet... så elakt.. jag och jonas helt seriöst tjöt så fort vi såg att det tog slut haha!) HATAR cliffhangers... 

Såg Män som hatar kvinnor med...och tre skräckfilmer haha! Bland annat min, lindas och samanthas favorit tror jag haha.. Dead Silence.. dockor dockor och dockor:D haha underbar.. Var ju tvungen att presentera Mary Shaw för jonas..(jävligt vidrig tant)
Det roliga som jag inte har tänkt på innan, är att han som spelar Jason Stackhouse i True Blood e huvudpersonen i Dead Silence! haha.. "DET ÄR JU JASON!!" lät det 5 sekunder in i filmen:p True Blood töntar...

Sen två andra filmer.. vi var helt chockade att vi lyckades välja 3 bra skräckfilmer..är alltid så jävla kräsen.. men man hoppade till en massa... och hahaha....jag skrek! Snacka om chock där...blev så jävla rädd hahaha..sen satt vi och skrattade åt mitt skrik i typ 5 minuter..sjukt.. jag har aldrig skrikit innan.. brukar bara sitta och skratta i vanliga fall (min naturliga reaktion när jag blir rädd haha) Satt bla och skrattade mig igenom Hostel.. haha..

Det är nog inte bra att se så många sånna filmer.. drömde jävligt äckliga drömmar hela natten tack vare det haha..
sen idag satt jag ensam kvar i kungälv och tittade på en sovande vampyr=) I like..

Drog hem lite senare..lagade asgod mat..luktade som en restaurang i hela köket..proud of myself..

Jooo... hahaha skulle egentligen hängt med på lerduveskytte med jonas och lite andra killar i helgen( hahahaha)... hade fan varit kul egentligen, men nu ringde min syster nyss och sa att det är kräftskiva i borås..Och man kan inte tacka nej till borås!!!

what else... inget tror jag..såå hare

The River

Vad är det för fel på mig?
Hahaha.,,, jag har lyckats gifta mig 2 ggr tidigare.. det var ju jävligt smart och jag var inte alls bra på det.. och vad gör jag nu? Lovar bort mig själv till inte bara en , utan två ,, haha..

Det roliga är att folk är jätteintresserade av själva gifta-grejen.. hela skolan visste ju att jag var gift innan.. alla skulle se ringen osv och fråga massa frågor.. haha.. och nu så vill folk haka på. skumt!

En läskig grej när jag gick min promenad till Martins... ni vet i skräckfilmer när några bokstäver på neonskyltar slutar fungera och börjar blinka och väsa och låta så där vidrigt.. och sen slockna... ÄH det var inte kul att uppleva..inte mitt i natten i mörkret..

Stötte på mr enerås på vägen med, haha han blev jättechockad.

jaja.. nu har jag pratat klart.. hela vägen hem gick jag och tänkte "detta måste jag bara skriva" haha.. jag är nog sjuk i huvvet....=(

Fick reda på nu att det blir skräckfilm imorn igen! BRA... true blood&skräck...den kombinationen e underbar♥

River Flows In You

PUh.. e så mätt och trött..
Varit i borås hela dagen.. käkat massa massa.. haha inte för att jag klagar..

Sen har jag varit inne hos min granne och pratat med henne om en grej vi ska göra.... var ju inspiration för en bok hon skrev i våras och nu är GP intresserade! Berättar mer när jag vet lite mer...=)

Nu ska jag packa och sen åka till Martin igen... 

Och imon e det True Blood i kungälv! haha.. har blivit så jävla misslyckat innan så denna gången ska de fan bli nåt!

9 Crimes

Jaha, då kör vi igen då... haha

Har varit i stan idag med Th.. eller ikväll. Satt på vanilj först och tjötade om allt möjligt och klagade på barn som jag ville strypa.. haha,. jag e lite ond ibland....

Sen tog vi en riktig låååång promenad överallt i stan.. stannade i haga och fotade en massa.. haha :D Sen fortsatte gå.. gick och klagade på alla jävla löpare som ska springa nattloppet... jag har ändå varit löpare, men ALDRIG att jag skulle springa en mil mitt i natten hahaha...

Kom på en grej vi ska göra... gröna gubbar handlar det om... så kallat Go Green...jävligt mkt internt på de skämtet asså. haha.
Grillkväll kommer inom kort med.. grymt!
Lyckades ta oss till korsvägen tillslut iaf, åt lite chips och sen åkte vi hem igen:) bra kväll!


Imorn blir det Borås iaf.. David fyller 18 så ska fira lite... och hälsa på farfar som ligger på sjukhus tydligen=(

jaja.. hare



Lost And Found

Ojj... nu är jag mätt.. Kom hem till en hel gryta med massa kräftor... sen blev det maaaassa jordgubbar , hallon och glass... inte likt min pappa att köpa sånt haha..

Igår blev det att åka till floda och träffa jennifer och samantha. Drack lite öl hos jojjo först med coffe också och sen åkte vi ut med hans båt precis som vi gjorde i våras..och satt och lyssnade på musik och drack med lite annat folk med. mysigt!
Haha Samantha.. du sjöng väldigt fint=) var tvungen att tysta ner dig lite så att du inte skulle väcka hela floda haha:D söt!

Skulle till tåget kl 5 med men vi missuppfattade så gick till coffe.. satt där en timma.. samantha deckade och jag fick inte väckt henne sen så fick åka hem själv=( sov hela vägen.. så folk fick väcka mig när jag skulle av hahaha...hörde ett "gomorron gomorron!!" när tåget var framme:p helt chockad blev jag..

lyckades inte få baksmälla med... förberedde med alvedon vid sängen haha.. så när jag vaknade vid 12 hällde jag i mig det.. somnade direkt.. vaknade igen vid halv 3 och mådde dunder! ♥

orkar inte göra ett långt inlägg... så gör ett till snart om dagen som varit..

heeeee heeeee (samantha fattar haha)

'
Coffe var nog aldrig nöjd igår! hahaha

Closer

wa. kom precis hem frånm  sjön.. har suttit och druckit öl och lyssnat på musik=) nu väntar vi opå vbussen och samantha e jättefull såg jag nu... hmmm.. får försöka få med henne iaf..

gööööööötttt. pusss

Manhattan From The Sky

Hemma igen då... fan vad jag har skjutit upp den jävla städningen! Igår fick jag nån konstig yrsel så jag kunde knappt gå.. låg på soffan och försökte inte öppna ögonen.. sen fick pappa åka dit med alvedon...men de hjälpte inte.. Först idag mår jag bra igen.. skumt..

sovit sjukt dåligt i natt med.. vaknat precis hela tiden.. sen var jag på arbetsförmedlingen.. gött att det är så nära till allt nu:D
Sedan tog jag en sväng förbi th's jobb, och lyckades tajma så bra att jag fick skjuts hem:D tack!

håller på att rensa min garderob nu.. inte kul.
Sen kommer samantha snart hem och då ska jag träffa henne och jennifer=) gött att äntligen göra nånting.. Och imon ska jag träffa th=)

fan vad sjuka drömmar jag har nu för tiden.. i natt var det också en sjuk dröm.. fast på ett annat sätt. haha.. jag e nog sjuk i huvvet som jonas sa när jag berättade vad den handlade om:p haha..

nu kommer la min fader snart så ska fortsätta städa..


Baby

haha nu e jag i martins lägenhet... sicket jävla liv det har varit nu.. jisses..

måste dock åka hem snart igen.. massa att göra, och jag vill ha mina pengar nu när det är så många som ska ut idag.....=( inte kul det här..

jag drömde ärligt talat sjukaste drömmen inatt. HAHA.. skäms över mig själv:$ fattar inte vrf jag drömmer det ens.. waa hahaha..rätt nice ändå.. nu ska jag vara tyst:D


fått serj på hjärnan idag med..


You came to me within a dream
Not everyone is who they seem,
All these words we cant redeem,
Like the great magic of our world,
Corroborated by your words,
Splitting planets into thirds.

Baby oh baby,
Baby my baby,
Baby ooh babe
I miss you, lalala,
Baby oh baby,
Baby my babe,
Baby ooh babe
I miss you

Black Hole Sun

Idag är det sol och varmt:D haha jag som sa att jag villa ha höst.. hmm detta är heeeelt ok det med;)

Måste städa och packa snart för sen blir jag upphämtad och ska åka till Martin..
Idag känner jag mig lite mindre ensam med.. det är ju alltid bra=)

Får se vad som händer ikväll...och på fredag ska jag tillbaka till arbetsförmedlingen........kul..

nee ut i solen igen..

här e Martin haha

Missing You

Hmm... känner mig så ensam helt plötsligt =( vet inte vad det är med mig....

sitter och lyssnar på tyler lite... blir värre då iof.. så jag e nog smart haha...

fyy.. hej då





Love Like Winter

Jag hatar att gå upp "tidigt".. ärligt gick upp 11.. men de känns som klockan e 8..känns som jag ska till skolan.. fast de ska jag inte=) yay. åt helvete med skolan liksom!
Ska dock till arbetsförmedlingen och det är ju inte det roligaste iof..... I'll live,.. haha.

Igår blev det iaf Weeds, haha. och Entourage, och en skräckfilm♥ Den var bland det sjukaste jag har sett.... kan man inte tro för jag har sett en del sjuka grejer.. men asså..brutna näsor, avfallskvarnar och hammare....det var ganska o-sköna mord...hahaha..

Idag blir det städa också.. fyy.. men det behövs, ohja.

Haha... igår när jag gick av bussen så fick jag sån sjuk känsla.. det var ganska kallt igår, och så kändes det som höst/vinter.. Det typ luktade vinter. haha... eller höst, kan inte bestämma mig. Men kom på att jag längtar efter det iaf. Vet inte varför.. har aldrig velat att sommaren ska ta slut innan men nu vill jag det. E trött på den:p haha.. skumt.

Har väl saknat mina sjalar och och bara själva höst känslan.. nu babblar jag för mycket känner jag så nu ska jag gå....

A Vampire's Lament

Idag mår jag bra.. har till och med en glad-dag.. haha

Trodde jag skulle träffa th idag, med betoning på trodde , men det sket ju sig... men kungälv blir det iaf, Weeds idag eftersom jag kollade på true blood hemma igår.. sen vill jag supa.. så så blir det nog.

först ska jag gå till affären och köpa massa choklad♥

Såg nya New Moon trailern idag... waaaahahahaawaaa.. typ♥ så ok det kan bli..

hahaha var så jävla besatt av alexander igår efter att ha sett honom "naked" .. fyyyy vad han är o-ful.. haha..dying over here.

nu ska jag dra.. sitter och kollar om det landar ett plan på min gata......hmm haha nee nu överdrev jag=) wää ingen fattar.

Vampire Heart

Känner att jag klagar asmkt nu för tiden... har haft spännings huvud värk hela jävla dagen verkligen.. och på gränsen till feber.. tror de har med sömnbristen att göra. jaja.

Blir inget kungälv för mig idag.. orkar knappt stå upp liksom. 
Har varit hos Martin hela dagen.. käkat där och pratat mat.. haha ska ju bo där från och med torsdag... sen typ 9 dagar framåt. gött. 

bla bla bla orkar inte.......

ska ta en alvedon och kolla på true blood nu♥
haj

Monday Comes Around

Nu har jag piggnat till lite lite...tog hela dagen att återhämta sig ju.
Pappa lagade iaf kyckling<3 goaste jag ätit på länge. Och nu väntar jag på min kladdkaka haha.

nu när jag känner efter så har jag faktist inte blivit piggare haha. kommer sova så gott i natt:D Sen imorn ska jag först hem till min bror.. fråga mig inte vrf men dem tyckte jag skulle se lägenheten innan jag ska "bo" där...Sen möta upp samantha.. och efter det True Blood och supa... haha denna gången ska de gå bättre för min del. 

E trött på en viss person som inte fattar...helt trög. sluta skriv till mig om du ändå inte tänker ändra på nåt, du vet mkt väl vad jag tycker liksom...

gött... brände kladdkakan. helvete. nu e jag inte glad längre:(


Yesterday is a wrinkle on your forehead
Yesterday is a promise that you've broken
Don't close your eyes, don't close your eyes

This is your life and today is all you've got now
Yeah, and today is all you'll ever have

This is your life, are you who you want to be?
This is your life, are you who you want to be?
This is your life, is it everything you dreamed that it would be?
When the world was younger and you had everything to lose

Yesterday is a kid in the corner
Yesterday is dead and over

DRA





Hey Boy

JAG HAR ALDRIG VARIT SÅ HÄR TRÖTT I HELA MITT LIV........

jobbat 16 timmar i ren lera... skojar inte. kom nyss hem... åkte hemifrån kl halv 10 i morse... Haha jag har aaaldrig varit så smutsig i hela mitt liv heller.. fy fan!
Och Olof mfl försökte få med mig ut och supa nu!? ääääh..galna..

Rätt kul att jobba samtidigt som teddybears sthlm spelade.. sålde en liten bit från scenen. Alla var så glada och det var sån skööön stämning:D

Men ärligt talat..jävla pach festival. Vad e de för folk??? seriöst. Höll på att flippa över ett tag.

sov dessutom typ 3 timmar förra natten.. ..bra emma..

bästa citatet idag av Ivar
- Du har inte nån skön innerficka? 
haha.. alla i hela vanen satt och skratta... och vi var många... kanske liiite övertrötta.

gonatt



Queen Of Hearts

ojjj... måste gå och lägga mig nu. Varit på Ninas maskeradfest.. tog de ganska lugnt men ska upp och jobba på way out west kl 11.... och har gått runt i klackar i stan......asont i fötterna.

GONATT




I Was Broken

tänker tillbaka lite bara

She was standing there by 
The broken tree 
Her hands are all twisted 
She's pointing at me 
I was damned by light comin' 
Out of her eyes she 
Spoke with a voice that 
Disrupted the sky 

She said walk on over here 
To the bitter shade 
I will wrap you in my arms 
And you'll know you've been saved 
Let me sign 
Let me sign


I Believe In You

Tyler Hilton - I Believe In You <3


No, Ive never seen the sky 
As vanilla as tonight 
And it wont be one to fall 
'cause the both of us would hide 
And it never ever fails 
The sun comes up the story dies
And I dont know why

Baby that’s all I need
Is someone like you
Burning through me
Ohh and it’s never fair
The way that we meet and you disappear
No, it don’t feel like sleep
When I’m this alive
it’s true
I believe in you
I believe in you

It’s so hard to give you up
But too easy to pretend
Like the way the leaves would fall
Tell the both of us would end
What to tell me friends

Cuz baby that’s all I need
Is someone like you
Burning through me
Oh and it’s never fair
The way that me meet and you disappear
Oh and it's oh so real
The way that we talk
The way that you feel
Oh and I want to scream, but I know the fault lies with me
Cuz I believe in you
I believe in you
I believe in you

lipar nästan... fast finns inga bra klipp..och den går inte att ladda ner.. tack gud för spotify<3 haha
och texten<3

Swing Life Away

Idag har man inte gjort något vettigt nä.. vaknade 15.. braaa! Suttit och snackat massa tråkiga saker. och det var inte kul. inte ok. inte bra. inte nåt.

Sen diskutterat med Enerås om att åka båt runt tjörn och sen vidare till smögen, i början av veckan, men kom på att jag ska passa min brors jäääävla katter då. HELVETE. Ville verkligen komma bort ju.

Men idag iaf... blir det Betnér i bältesspännarparken:) Martin och folk e redan där, och ska möta upp Samantha sen. kul kul.
Imorn ska jag hälsa på Th också på hennes jobb och fika med henne:) på tiden. Sen på fredag.. Ninas maskeradfest... vet inte alls vad jag ska klä ut mig till...... =( ingen fantasi!

Sen jobba lördag tror jag..egentligen fredag med men pallar inte de.

har inget mer att säga.. min hjärna e cp idag. vill bara stänga av den:(
puss


ett av kattdjuren vi snodde haha

Dance Fucker Dance

GUD jag är så trött.... fy fan. Ska lägga mig och kolla på true blood nu och min älskling<3 

Lagade tacos innan till mig själv hahaha... men det var gott som fan.. och nu nyss hade jag lite tråkigt så jag satte mig och målade... haha.. aslänge sen jag gjorde nåt sånt.

längtar som SATAN till dansen när jag kollar på bilden...... men de e mindre än en månad kvar<3
puss

Heaven

Haha det blev inget med true blood nä. Blev en jävla fylla ist..blev väl inte förvånad haha. Den slutade dock inte bra för mig..efter att blandningen som vi shottade i början av kvällen hälldes upp i muggar så gick de bara utför. fyyy..
Jag blev uppslängd på "taket" med haha. inte ok.
Stolt ägare av en björn och en kanin med som hänger i min jacka...
Sen på natten drömde att jag drack sjukt mkt cola, och att jag ägde en Kapten Morgan kanna och glas! haha.
 
Mådde som en katt när jag vaknade. Men det löste Kenny Starfighter<3 hahaha. Så underbar.
Vart ska du? "Hämta glass!" haha

Funderar starkt på att åka hem, handla och göra tacos. blev aaaaaaaaaaaasss sugen på det.
ska ta mig i kragen nu haha..
pöss

Overcome

helt dööööd. slutade halv 3 inatt. Sen åkte vi runt i en van genom stan haha och släppte av folk. Vi var några st kvar som fick skruva isär alla godisstånd, hjulen och allt. Sen kom jag till samantha.. hade med mig godis och satt och kollade på fear factor psycho! haha stört!

Vaknade vid 15.. sen inte gjort nånting typ. Ska hem och duscha och sen åka och kolla på true bloooood bla. Gött!

heeeejdo
I am overcooooome




Feed Us

wähädäääääwaabanabanm... så trött e jag nu.... slutade halv 2 inatt, åkte hem till anna och lyckades inte somna förrän vid 4. Sen väckte hon mig halv 11:( fyyy... vill sova sova sova. Men ska åka om två timmar igen och jobba.

Kul när inte popcorn maskinerna funkar också och man inte har nån växel. toppen! Och idag regnar det. Säkert bara för att jag klagade igår haha. fy mig..

ska gå och dö lite nu. haj

Chraa Indian

Hopp.. åka och jobba snart då. Vill egentligen inte. Är inte på humör för att vara supertrevlig mot kunder idag haha. Eller stå och dö i värmen.. ärsh de e rätt gött ändå.. ska inte klaga.

Sitter och lyssnar på hoffmaestro haha. Han kommer alltid vara sommar 2009.. CHRAAAA! Man blir så sjukt jävla glad:)

Solat idag med Anna och Petrus, dem åker till kreta på onsdag i två veckor=( så jääävla orättvist.. vill också iväg!

jaja, ha de

Ungodly Hour

Har så jäääävla ont i fötterna!!! fy fan.

Sticky igår då med samantha och tina. det var kul. Fick simon att hata oss hahaha spec mig. fast det var värt det! 
Dem spelade afterlife (blev sån sjuuk allsång) och sen massa atreyu<3  haha jag och tina körde en duett på falling down genom glasrutan på rökrummet:p såg stört ut!
Drack nästan upp all morgan med, jag samantha, coffe och alex haha. Enda rätta!

Sen hittade vi ett gött generöst gäng. Shots blev det. hur bra som helst och sen snacka engelska. Hittade två killar från Schweitz eller hur man stavar.. asroliga. Vem fan åker på semester till Sverige undrar jag? hahaha. Sen försökte dem lär mig tyska... det är inte min starka sida märkte jag haha.
 Vi orkade inte dra i tid sen heller så vi missade sista bussen. Då hittar samantha en kille som kände hennes kompis, Tim. Som bodde på hisingen så där fick vi sova. STOOOOR lägenhet herrejävlar. Dem bodde 8 pers där. Utan grannar. Snacka om grymma fester. jisses. 
Vi gick dessutom typ barfota över älvsborgsbron haha! och över heeela hisingen.

Var ingen rolig natt dock. Plågade blev vi, spec jag! Så jag drog med mig samantha därifrån så fort jag kunde på morgonen. Sen drack vi typ 2 liter cola innan jag drog hem. SJUKT varmt idag med ju. asgött. Vill bada men vill nån annan det? neee..

Idag var det snack om chillkrök hos tina med. Hoppas de blir nåt. Och jag fick jobb i helgen! Lördag och söndag.. börjar kl 18 haha:D perfekt.

Nu blir det mer sol och mat för min del. Om jag kan få kontroll över mig själv igen, hahahaha :$ Blev lite distraherad....woops.

Haj!


All Over You

Yaaay.. nu blir det sticky ikväll tydligen:) med samantha iaf och tina. Försöker dra med lite folk.
Det är verkligen helt sjukt vad varmt det är idag:s lär ju vara en bastu ikväll då inne... fyyy. vet inte hur mkt man ska ta på sig då ju.

Just nu sitter jag och lyssnar på Live.. haha inte bästa musiken för att komma igång men faaaan vad grymma dem är! Länge sen jag lyssnade på dem.

Har fått jobb erbjudande i helgen på popcorn med:) grymt. Madonna! Då ska jag fan fixa så jag slipper betala skatt om dem nu fortfarande vill att jag ska jobba. Gött med extrapengar. gött gött gött. Ska kolla upp på way out west med=) grymt!

Time to go,. hare

Oh now feel it comin' back again
like a rollin' thunder chasing the wind
forces pullin' from the center of the earth again
I can feel it...





The Breaking of the Dawn

Fint väder idag med:) hur jävla bra som helst ju! Ska träffa samantha sen med gött!

Inatt läste jag ut boken med:( haha ska bli kul att se denna på bio..den är liiiite annorlunda ju.

har egentligen inget att skriva.....hmm. jaja. pallar inte.

hajk

Lightning Crashes

Haha vad pepp jag blev på att skriva nåt nu.. Så jääävla bra väder idag! Varit ute i skogen hela dagen med min syster och hennes kompis.. hahaha.. vi e lite annorlunda.  Hade en hund med oss också, som vi hela tiden fick hålla koll på för den ville bada hela tiden.. Jag menar, det gick bra så länge det var i sjön eller en å, men när vi kom till stora gyttjepölar. Haha hon bara hoppade i och rullade sig. Sen var hon helt svart. Jaja, har typ länsat en hel skog på blåbär med, var hungrig som vanligt.

Sen kom vi hem.. satt i solen på gräsmattan med en kaffe och tjötade med Ia (som har flyttat in nu). Åt lite smultron, jättemysigt. Nu är det mat på gång. Grilla :) sjukt jävla gott ska det bli! 

Fick ett roligt samtal innan med.. haha jonas och linus hade problem med hdmi ingången i linus tv och dem ville att jag skulle komma och hjälpa dem(hahaha) va fan liksom..

I förrgår var jag jättevuxen med=) Först var jag och pappa och åt lunch på take eat easy, sen gick vi till banken och fixade en massa grejer... efter det arbetsförmedlingen, och sen körde jag bil:D haha gick skitbra faktist.. körde i regnet. yay. Vill lätt köra snart igen, e så sugen hela tiden och det hade varit så gött med körkort så man bara kan åka iväg när man vill.

Vill ha jobb med... hoppas de blir lite lättare nu när jag äntligen har tagit tag i det lite. hmm.. antagligen inte. haha. jaja.

snart läst ut sista twilightboken med=( känns jättejättesorgligt. vill inte att det ska ta slut! 550 sidor.. haha på några dagar. Orkar bara läsa när jag ska sova.

haha har förresten haft min blogg i över 2 år nu kom jag på.. känns rätt stört när man läser igenom så gamla inlägg:p Som en annan person typ =)

jaja.. de var väl det. Hare.

RSS 2.0