It's Your Birthday

Hahah hej hej hej!! kom nyss hem nu... wa ... aja... idag har vi firat anna med middag på chez först.. sen massa spel o lekar hemma hos anna o petrus =) hur kul som helst... sen drog vi till valand.. bråkade lite med taxichauffören. haha jaja... men de var kul där... shots o skumpa =) nice... sen nu har jag suttit i en taxi o snackat strunt med chaufföen hahaha... han var as trevlig.. o nu ska jag äta chips.. passade på o köpa de på vägen hem=) o dipp.. yey! och idag fyller jag år!!! wohoooo.. 19..gyllene ålder eller huuuur.. haha ......... nope.. men haft en grym kväll ändå o dem sjöng till o med för mig på tolvslaget=)

Nu ska jag lägga mig o kolla på lite serier o äta chips iaf... ha en bra natt.
pössss



So Sister

Hej hej..

idag har jag städat nästan hela dagen.. de e fan jobbigt ibland...börjar man med nåt så blir man så jävla petig o kan inte sluta... så var de för mig idag iaf...städade toan i flera timmar typ haha..men fint blev de!
Och sen när pappa kom hem så fick jag tulpaner =) lila..fint. Alltid så, födelsedag = tulpaner från pappa :p hehe..
Annars blev de en slapp dag idag.. käkat middag hemma o dricker vin nu.. käkar negerbollar haha..gottttt..

Tror jag ska lägga mig o kolla på New Moon nu, har ju för fan bara sett den en gång.. Innan 2008 var slut så hade jag ju sett Twilight..vad fan var de..12 ggr eller nåt. Kollade nästan en gång om dagen från att jag såg den första ggn. När jag väl såg den på bio dan innan nyår med th så kunde jag replikerna utantill ju haha..

Imorn ska jag försöka dra ut..vet inte vart de bli eller vilka som ska med men de lööööser la sig.. Sen middag på söndag o så kommer Anna o Petrus hit =)

Och idag 27e..dan innan mig så fyller Anna år!! Grattis älskade syster ♥



jeje nu blir de kolla film iaf... denna gången utan en morrande Joakim brevid =( får morra ist för honom..jävla katt jacob!
haha pöss

Burn It To The Ground

Åhhh. orka.. Snön måste ju ta slut nån jävla gång eller? Snöar hur mkt som helst nu igen....ärligt..
I tisdags i alla fall så var jag med anna o lite reklamare på Pecha Kucha.. sjukt grymt var det!  Trodde inte det skulle vara det men både jag o anna var helt lyckliga när vi gick därifrån o man bara känner att man vill hitta på massa grejer.. o åka iväg på häftiga saker.. som Burning Man!!

Haha...fy fan vad grymt det verkar..
En grej mitt i Nevadas öken där man bygger saker typ o festar haha..Man bygger i stort sett upp en hel stad men också massa vrickade konstverk o fordon..o sen när man ska hem så tar man ner allt man byggt o tar med sig de hem..lämnar öknen som man hittade den...tills nästa år när Burning Man e :p  fullt med hippies o massa häftiga glada människor.. waaa. villllll!! :D Finns inga gränser för nåt typ, allt e till för alla o man kan se ut precis hur man vill.. konstiga outfits...naken..vad som helst.






Annars så händer de inte så mkt..Gött att sverige tog guld i stafetten =)=) gryyymmma! Men segt att vi åkte ut i hockeyn. lika bra att jag inte var uppe o kollade..var för trött men e ju inte askul o se när de går dåligt så..
what else... hmm.. JO haha jag har börjat kolla på en sån klockren serie. Cougar Town! viljat börja kolla på den länge men aldrig blivit av...så jävla rolig.. Med hon som spelar Monica i Vänner och hon som spelar Dr. Cox fru i Scrubs =) Kan verkligen inte sluta kolla!

jejeje... ska fixa lite mat nu.. dör.

 

 


Fireflies

Blir ett nytt inlägg.. måste lägga upp denna texten.. Satt nämligen o tänkte innan att jag är svintrött.. men kunde inte blunda.. så tänkte jag just så.. på om man kan vara för trött för att somna... haha o kolla sista meningen.. jeje


It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems
When I fall asleep

Leave my door open just a crack
'Cause I feel like such an insomniac
Why do I tire of counting sheep
When I'm far too tired to fall asleep



e jättetom och halv . hej då god natt

Your Neighborhood Spaceman

Uäääh... kan någon byta huvud med mig eller??

HEJHEJ klago-bloggen... haha känns typ så.. skriver bara när jag är arg..eller har ont nånstans..
ialla fall... idag var jag hos tandläkaren =( fyyy... gillar icke! Tydligen........så gnisslar jag så mkt tänder nu för tiden att jag kommer förstöra mina häst framtänder typ.. så får fixa nån skena.. vad roligt.
Hon bah: Håll verkligen verkligen KOLL på om det händer nåt med framtanden.. okej.. haha.

Imorn ska jag med Anna på nån grej... vet inte exakt vad det är eller vart det skulle vara..och vet inte vilken tid det är...Har glömt bort vad själva grejen vi ska på heter till o med så kan inte söka på facebook.. haha vad jag är duktig.. får ringa henne imon haha..
och mitt möte på arb.förmedlingen på onsdag e inställt!! fyyy fan vad gött.. orkar inte gå dit. haha så segt.

Fick just frågan om jag ska ut i helgen.. o jag bah: hmm.. jag vet inte.. kanske om jag lyckas hitta pengar..
Och sen kommer jag på.. VAFAN jag o anna fyller ju år i helgen.. jag måste ju hitta på nåt.. haha. Fyller iof år på söndag men who cares.. jeje

sitter o lyssnar på Peeping Tom och Mr.Bungle nu..o tänker på sommar typ... var ingen höjdare att gå ner till centrum innan idag.. O på hemvägen när jag gick av bussen så satte jag foten rätt i en snöhög.. vilket e jävligt svårt att undvika eftersom dem är överallt och bussen stannar på sånt pantat ställe... I alla fall så lyckades jag begrava hela benet... Gud vad skönt det var med converse o tights typ.. haha.. skitsnö!

nu ska jag stänga av hjärnan... bara dunkar ändå..
hej hej

Oh just de ja! Fick i 3 mm saken idag! WIHO..på tiden!



såhär glad e jag idag.. hahaha.. ne då. men jag behöver kärlek =( give me som loooooooove haha
pöss

Faller

tar bort mitt arga inlägg..



har förövrigt satt i mitt 8 mm töjnings horn nu..wiho. synd bara att mitt andra öra VÄGRAR samarbeta med mitt 3 mm horn...gör ont som fan..men denna gången ska jag inte ge mig... (detta är 3e försöket) haha.. Va fan de e bara 3 mm?? vad är probemet??

i övrigt kanske jag borde ta bort New Moon nedräknaren snart .. den har ju ändå stått på noll sen i november ...haha jejeje

hej då för 2a gången..


Stubb - A Dub

Hatar detta jävla hus. hör inte hemma här.



hoooooooooorsnö..... oj


dra åt helvete. bor hellre i en snödriva ärligt talat

Paranoid

Hmm.. snöstorm !? klass 2 varning (dem vill att man ska överväga att stanna inne..) vad rooligt...och jag som ska till stan haha.. hem till samantha o adam e det tänkt =) ska bara dricka mitt vin typ... o prata färdigt med min vampyr..som jag iof tror har lämnat mig för brandövning...vampyr i brandmans kläder.. yesssss please. haha =)

Igår var den sjukaste natten på länge haha.. Var hos cicci... har märkt att kombinationen av oss, michael jackson och redbull blir kaaaaos... haha.. somnade halv 7 tror jag för att vi aldrig kunde hålla käften.. kändes verkligen som när vi var mindre haha o inte hade några gränser för nåt alls.. och var helt cp. Men kul som fan var det :D
Sen upp vid 11 o ta bussen hem för hon skulle till skolan på lovet stackarn :p haha.. Gillar hennes packning... En morganflaska. haha.. proud of u!

jaja nu ska jag inte tjöööta mer.. har fiitttt ont i ryggen nu med o lederna... blir fler läkarbesök för min del .för både det och gamla grejer...fyy fan.. e rädd för sjukhus efter thailand.. bröt ihop idag lite när jag insåg att jag måste på ny undersökning..

NU e jag deppig igen haha. hej då







A Million Miles

Skitjobbig dag verkligen.. Jag HATAR att säga hej då.. och är inte direkt så man vänjer sig heller efter att ha gått igenom detta ett par gånger nu...nepp..det blir fan bara jobbigare..

Och efter knappt nån sömn och ledsam morgon så fick jag ta bussen nästan direkt till mölnlycke o sitta på arb.förmedlingen....för koncentrationen var ju absolut på topp o mitt huvud tänkte absolut hela tiden på cv och praktikplatser...mm jo..

Annars har det varit bra dagar nu.. varit i kungälv o festat lite, lagat mat..tagit de lugnt med o kollat os.. och varit i stan o träffat anna o käkat på restaurang..mysigt.. Ville hinna göra fler saker med men nu blev det som det blev.. tiden går så jävla fort.

Ska dra mig till affären nu i alla fall o köpa chips.. fan hockey och halfpipe inatt ju...måste ha nåt. Och idag får man tröstäta........åt semla till frukost...för att jag ville...och åt 2 för att jag kunde.. hehe..
Sen sov jag bort heeela dagen..låg på soffan..bra jobbat..

aja..nu måste jag springa





Dominos

Jahopp...så var man hemma i kylan igen...fan jag trodde verkligen att en månad skulle räcka för istiden att försvinna .. men nej dåå.. 1 meter snö utanför mitt hus och assss kallt..

Haha vi blev nog inte alls utskrattade när vi kom till landvetter i shorts tshirt och flipflop o delade på en filt nu på vägen hem.. :D Blev byta om snabbt som fan.. hade glömt av hur tungt det är att ha kläder på sig haha..

Var ju en både bra o dålig resa typ..sjuk halva tiden . sån jävla tur har man! sjukhusbesök o dem ville lägga in mig i 2 dygn o grejer...typ 8 olika mediciner o spruta och aaah.. inte kul.  Men varmt o skönt var det ju och fina jättevita stränder på öarna vi åkte till. Träffade härliga svenskar med och en japan o en fransman och var med dem några dagar. Men fan vill inte vara hemma.. bara jobbångest och pengaångest och snart blir jag själv med typ.

Orkar fan inte skriva mer nu men haha.. nu vet mina 3 läsare typ att jag lever iaf! Så hej hej






RSS 2.0