Warmness On The Soul

Your hazel green tint eyes watching every move I make.
And that feeling of doubt, it's erased.
I'll never feel alone again with you by my side.
You're the one, and in you I confide.
And we have gone through good and bad times.
But your unconditional love was always on my mind.

You've been there from the start for me.
And your love's always been true as can be.
I give my heart to you.
I give my heart, cause nothing can compare in this world to you.


ii

Come Clean

harregud jag är så trött va! Det är helt sjukt, klarar inte av att hålla ögonen öppna typ:s Ändå gick jag ju upp 11 iaf.. hmm,, okej kanske är rätt tidigt för att vara jag.. a jag vet inte!

Kollat lite laguna beach..har aldrig riktigt orkat ge mig in i den serien, men mm vrf inte. Jag är så kär i chase..åå herregud! Så jääävla snygg så det,...aa det finns inte! Ingen toppar honom. no one!
ursh jag vill verkligen festa nu med..och det blir inte bättre när man kollar på en serie som har en fest per avsnitt, minst. Blir helt hyperaktiv, samtidigt som ögonen går i kors... haha iof att mina ögon går i kors...det är ju inte så jäkla ovanligt
if you know what I mean, haha. Där kom engelskan också ja! Ni ser,, man blir skadad av den serien. Kristins "oooooh myyyy gooood, oh my god!" hela tiden.. jag blir helt cpstörd. Mina öron värker , haha. I hate her. Jäkla bitch..måste hon se så bra ut dessutom?! Får en att hata henne ännu mer ju. Aja enough.

Har varit i rävlanda idag och kollat Jennies nya hus:) Det var finfint! Och mina systerdöttrar e så stört söta! Ville fan ta med mig den minsta hem. hahaha. Hon har börjat gå nu med, så jävla söt så det finns inte. Blir tokig! :D

Nu ska jag göra nåt annat, får se vad. don't know.
Blir en bild på min crush nu med :) mmmmmhm!

fdf

bye

Crossroads

wa wa wa på skrivhumör idag ja.

Jag känner för nåt gott.. typ choklad........mmmm! Nästan så jag känner för att baka nåt..bara det att jag är så himla trött:/
vet inte om jag orkar. Sen har jag fått en låt på hjärnan med.. Det är iof en avenged-låt så det är ingen fara så haha..men det är alltid jobbigt. typ:

To the right I could see a church
I took a step in that direction first
But to the left there was a watering hole
Where they were whiskey drunk
And now that's where I wanna pray
The fun down here goes on and on

If I was perfect
Then this would be easy
Either road's plausible
On both I could drown
I walk through the center
With no rules to guide me
I realize it's difficult
But now I can see


om och om igen. Så aa, vad ska jag då göööööra....?
ska jag ladda ner nåt kul å kolla på?
ska jag typ fixa ihop nåt chokladigt? :):):)
ska jag sova?
ska jag...jag vet inte, kolla på tv?

FUUUUUUCK appropå tv......missade jävla boston tea party :'( Kom jag på NU. när det precis har tagit slut, jävla helvete.
Aja det blir att ladda ner. röv.

det blir helt enkelt att ladda ner nåt, under tiden som jag fixar nåt chokladigt som går snabbt, som jag sen käkar framför det jag laddat ner ändå tills programmet är slut, så går jag till tvn och äter choklad tills jag somnar. Låter GRYMT BRA om jag får säga det själv.

dd

tjenixxx änna

The Key

Jag är grymt trött! Igår var jag hemma hos hanna och hjälpte henne laga mat, haha. Så vi gick och handlade och gjorde pasta å sånt. Och sen satt vi och käkade och drack öl:) Kollade på film och hade det mysigt. Sen blev vi helt cp när vi skulle sova, haha. Fantiserade fram ett band, och kom på namn till oss och sam och linda. hahaha plus låtnamn. aah helt sjukt, men asroligt:D<3

Sen upp tidigt, fast jag var ändå rätt pigg. Fick vänta länge på bussen och när jag väl kommit fram till dörren hemma så kommer jag på att jag inte hade fått med mig nycklarna igår. Fan vad arg jag blev, och inga grannar var hemma som har extranyckel.. Så det var bara att åka till lindholmen typ och hämta pappas nyckel och åka hem igen. Ursh! Sen käkade jag lite pizza och tillslut kom th hit. Vi kollade lite one tree hill och tog massa kort.
Sen har jag bara degat typ... eller förutom att pappa förhörde mig på ett sånt högskoleprov från tidningen , haha, skitsvårt fast jag kunde iaf några.

yeye.
Fan hade velat sticka till affären innan den stängde men det hinner jag inte nu märkte jag för den stänger om en kvart. Jahopp, likabra det kanske.

haj

She's Actin' Single, I'm Drinkin' Double

Äntligen motiverad att skriva. Har varit rätt tomt på sånt ett tag av massa anledningar som jag inte orkar prata om..
Men i alla fall. Har börjat praktiken på granit och det är väl ok.. jag vet inte har bara vart där 2 dagar så har inte kommit in i det. Hände lite grejer i mitten av veckan så jag inte sov nåt på nätterna. Var helt död på morgonen och det gick bara inte.
I onsdags mötte jag upp tjejerna i stan och vi gick till condeco och arbetade med projektarbetet. Pratade mycket om allt som hänt och sedan gick vi runt lite i stan och kollade på saker till kommande modellen.
Sen blev det rockbaren av nån anledning och där träffade vi en från munkebäck och hans kompisar så det blev några öl. aah några för mycket. haha, ursh. Sen blev jag trött och hanna försvann och samantha försvann, så tydligen somnade jag? haha. Det gillade inte personalen så emma blev utslängd. jippie. Livrädd att dem skulle kolla mitt leg men icke. Så det blev att vandra ut och leta efter berzeliigatan. Det gick inte så jävla bra. Hamnade bortanför Ullevi. Och vinglade runt i en halvtimma innan jag tillslut kom till kungsport. Orkar inte berätta allt men det slutade med att jag satt och lipade och en polisbil körde mig hem. haha, dem gick på att jag var spiknykter. knäppa poliser och pratade glatt med mig hela vägen till mölnlycke minsann. Pappa var inte ens negativ till nåt av det utan han tyckte jag skulle stanna hemma dagen efter. Haha underbart:D

Aja det var det iaf.
Kom hem för en stund sen. Har varit på middag i kungsbacka hos petrus föräldrar.  3 rätters, och chokladfondue till efterrätt. Jag dog!
Är helt utmattad av att ha ätit så mycket. haha.

jaja, liten update,
haj

4 Am Forever

Maybe I'll never see you smile again
Maybe you thought that it was all pretend;
All these words that I could never say, I just let them slip away

4 AM forever

Why don't you hear me when I'm calling out to you (to you)
Why don't you listen when I try to make it through (to you)

Hold a little tighter

Letter To A Friend

du förstog ju inte. fick ingen chans att förklara.
Du sa till mig att jag måste bli av med min blyghet, sen sa du get over it.
så säger jag. mm men kom över BB då, get over it.
Det enda jag menade var att det är ungefär lika lätt för mig att komma över min blyghet som det är för dig att komma över honom.
Jag menade inget annat! Klart som fan jag inte gjorde. Du kanske glömde allt jag sa på vagnen om honom, för jag menade varenda ord. Om någon annan säger till dig att du inte ska prata med honom, och komma över honom så låter du dem. Och på vagnen sa jag att jag inte fattar varför. Så länge du mår bra så tycker jag inte det gör nåt ifall ni fortsätter prata eller vad ni nu vill göra.
Och jag VET att jag måste komma över min blyghet, det har jag vetat hela mitt liv, jag är ju inte dum i huvudet. Jag har kommit en jäkla bit på vägen med men allt är inte borta såklart. Du tror inte jag försöker men det gör jag. varje dag..
Det var de första jag ville säga för att få det förklarat.

Sen en andra grej. Du säger att jag lever på dig, umgås bara med dina kompisar, alla mina pojkvänner har du kännt innan mig, festerna jag går på har du fixat. Att allt är tack vare dig.
Ett tag hade jag ju bara dig! Min enda kompis från mölnlycke gled jag ifrån och jag umgicks bara med dig. Är det så konstigt att jag lärde känna linda då tex? Och jag trodde inte du skulle ha nåt emot det. Tvärt om så har du sagt att du är glad att vi kommer överens.
Sen samantha, våran gemensamma klasskompis, så att du skulle säga att jag känner henne tack vare dig, det fattar jag inte.
Killar då...genom att du är sån sjukt nära vän, och jag umgicks med dig mycket, konstigt då att killarna jag dejtat är sånna du kännt. Hur skulle jag annars kunnat träffa nån?
Hur ska jag ens kunna hitta nya kompisar eller vad det nu är du vill, när jag inte ens kan komma med ut på helgerna. Det är väl inte så konstigt då.
Och en grej till. Att säga till mig att du tycker det är dåligt av mig att inte dumpa jonas för din skull?? Hur fan kan du?
Självklart om allting hade hänt innan jag blev tillsammans med honom att jag hade gjort det! Hade han varit elak mot dig tidigare hade jag aldrig börjat träffa honom, eller om det var i början så hade jag slutat direkt. Men nu har jag träffat honom så länge redan innan allt de dåliga hände. Att du ens kan med. Jag fattar inte, och du fattar inte hur det känns att få reda på alla dina hemliga åsikter om mig. När jag har trott att saker har varit bra mellan oss. Känns som du gått bakom ryggen på mig.

Jag vet inte om jag har anat att det är nåt. kanske är därför jag inte riktigt känt att jag har passat in de senaste veckorna. Som att jag inte riktigt är en i gänget utan att det är nåt som inte stämmer. Jag vet inte vad du tycker jag gjort fel men att känna att man inte passar in kan göra en rätt passiv. Och i vanliga fall har jag jävligt svårt att visa känslor och det är jobbigt för mig med att inte kunna berätta för dig hur mycket jag tycker om dig. Det är bara som om det fastnar inom mig. Som att det inte kan komma ut. Men det betyder inte att jag älskar dig mindre jag hoppas du kan förstå det.

jag vet inte vad jag ska säga mer.. har suttit hemma i helgen och bara funderat på vad jag ska säga till dig och det känns som det inte räcker, som att inget kommer hjälpa. men nu har jag försökt.

Jag hoppas du fattar nu att det var inte orden om bb som var grejen utan att.. aa du läste ju själv. Jag menade inget annat. Jag vet väl hur jobbigt du har det med honom och att jag skulle ljuga om det på spårvagnen.. aldrig. Jag ljuger inte för dig. Jag tror aldrig jag har ljugit för dig nån gång.

nu ska jag sova, denna helgen har totalförstört mina ögon.. ville bara skriva innan jag gick och la mig.
och jag älskar dig så sjukt otroligt jävla mycket så du förstår nog inte. Och efter allt du har sagt så vet jag inte om det låter bra när jag säger att jag inte skulle klara mig utan dig , men då får det låta dåligt då, för jag vill att du ska veta det.

night
..

Fix You

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Guitar Man

Just so you know.. JUST SO YOU KNOW you don't play guitar with your neck bro...
You play it with your bum bum!

hahahahaha<3

http://www.youtube.com/watch?v=IF3uy7zzkQY


klk

A Dream Is A Wish Your Heart Makes

NI MÅSTE LÄSA! ( iaf om drömmen)

Ursh ursh ursh
är helt jävla död. Jäkla psykologi!!! Så krångligt och massa ord att komma ihåg. Mitt minne är inte så himla bra heller så saken blir ju inte direkt bättre då. Sen på måndag börjar apun. Måste ringa dit imon och fråga vilka tider jag jobbar. Hoppas fan inte jag måste gå upp aptidigt och sluta apsent. haha. Är redan död så det räcker ju. Sen våran jäkla apu-gubbe Yngve. Han har aldrig med sig min apu-lapp till skolan. Alla andra har fått men min hade han aldrig med sig så jag har fortfarande inte fått den. Vet inte vad min handledare heter och har ingenstans där dem kan fylla i närvaron. Jävla gubbe!
Prov imon då kl 9. ursh. hade jag inte skitit i provet när alla andra hade det så hade jag varit ledig imorn. Men men hade jag kommit på provet så hade jag antagligen inte kunnat komma med något plus att jag hade riskerat att hamna i en grupp med någon jag inte kommer överrens med...finns ju ett urval av sånna i klassen. Så likabra att göra det själv faktist. Hoppas jag klarar det bara. Hatar kerstins prov :(

Haha somnade ju på soffan innan
. Drömde en massa drömmar som jag kommer ihåg jättedetaljerat. Helt sjukt, mår typ riktigt dåligt för att en av drömmarna inte var sann. Känns fortfarande som att det verkligen hände! Jag kan berätta lite.. kanske inte allt men iaf.

I ena drömmen fick jag en allergisk reaktion av någonting, visste inte vad det var i drömmen men jag gick runt och tuggade på något.. var asläbbigt, fick typ bubblor i ansiktet och jag kunde knappt prata för att det var så stramt i ansiktet. Så jag och några mer, minns inte exakt märker jag, vi åkte till akuten. haha , min pappa var med på ett hörn med.

Sen i en annan dröm så hade hanna köpt kläder..inte alls hennes stil, det var typ baggyjeans och nåt linne..Så tog jag på mig kläderna av någon anledning med prislapparna och allt som fortfarande var på kläderna. Och på något vänster lyckades jag typ smutsa ner kläderna, så drf tog jag dem och gömde dem.. hahaha.
Allt detta utspelades på ett hotell.

Sen en tredje dröm.. var någon slags fest på hotellet med massor med folk.. Så kommer det fram en kille.. i drömmen visste jag exakt vem det var med kom inte ihåg hans namn så jag kallade honom för william i drömmen även om jag visste jag hade fel. haha. I alla fall så hälsade vi och sen stog han typ jättetätt intill och var helt tyst. Tilllut så lutade han sig fram mot mig och typ flåsade mig i örat, så jag backade undan, och han fortsatte med världens flin, flåsade och flåsade så tillslut slog jag till honom, och då blev han arg och jag har för mig att han slog tillbaka.
Så då slog jag ner honom istället. hahaha grymt som fan! Sen gick jag därifrån och det blev en jäkla kalabalik, "jag hade ju slått ner en kille!!!" Folk var som galna. haha

Sen i en till dröm.. det var typ nån slags fortsättning..utspelade sig senare på kvällen/natten, Så träffade jag Avenged Sevenfold. Jag mötte Synyster Gates som ropade på mig och jag satte mig vid honom. Så frågade han mig vad jag hade gjort ikväll så typ skrek jag med sån growl(?) röst att jag hade sett FUCKING AVENGED SEVENFOLD OFCOURSE!!
Och han typ sken upp och sa nåt i stil med "fan vad bra , så det ska låta" :D haha. Sen så satt jag där och  de andra bandmedlemmarna kom, Zacky satte sig brevid mig och hade en luva på sig..( helt sjukt vad bra minne jag har från drömmen ). Så satt vi där jättetätt, typ som om jag var en av dem eller en asbra vän till dem. Typ halvlåg ner med benen in i mitten över syn's ben. Helt underbart:D Sen efter ett tag så skulle dem dra därifrån och dem bad mig hänga med så jag åkte med dem i en bil. Åkte förbi nya arenan i gbg, och dem började prata om den typ att den var jättekänd osv. haha. Sen kom vi tillbaka till hotellet typ fast en bit ifrån, till nån krog. Såklart stack Syn dit direkt sånt jävla fyllo han är och jag sa hejdå till dem och gick tillbaka:D Sen vaknade jag typ.

Hahaha nu när jag kollar på min bakgrundsbild känns det så jääääävla konstigt. Som att jag känner dem hur bra som helst och vet exakt hur dem är och i min dröm såg dem exakt ut som i alla musikvideor och på alla bilder, så fatta vad mycket jag har kommit ihåg från innan som har kommit med i drömmen.
Waa vad stört. aldrig haft en sån detaljerad dröm.. har till och med lämnat ute lite detaljer.

Aja blev ett aslångt inlägg men wtf.
Gonatt

hyurru

So Tired

shit vilken dag. Har varit så sjukt trött. Var tvungen att sova lite efter skolan. Nu ska jag fortsätta plugga. prov imon då. yeey=/
tja

Walk

What it takes, who I am, where I've been, belong.
You can't be something you're not.
Be yourself, by yourself, stay away from me.
A lesson learned in life, known from the dawn of time.

uy

Tired

Ursh vad jag är trött. Helt sjukt. kunde inte hålla ögonen öppna på religionen idag. Blev klar med loggan till hotellet idag på grafen:D gött som fan. Sen var jag och hanna och linda på paprika och käkade. hur gott som helst.
Idag måste jag plugga men först tänkte jag ladda ner nya greek och 90210. Haha onsdagar e min nya favoritdag;)
tja
t

So Cold

Hemma igen. Var på gymnasiemässan idag som jag sa, gjorde inte jättemycket men ändåå. Haha dissade hon med snoken, undvek en viss person.. och hanna , emmamaria och jessika fastnade i hissen:p Sen blev jag, hanna och samy intervjuade av metro och dem tog massa kort på oss när vi höll i våran modell av montern och vi pratade om den och om skolan. Så kanske kommer med i metro imon;)
Sen drog vi hem till hanna och kollade på one tree hill utan ljud typ och gossip girl. Käkade och sen åkte vi till backa och kollade på hampus match. Var svinkallt:D Fryser fortfarande sjukt mycket!!! Så nu är jag hemma, astrött. Jonas vägrade komma hit..snällt. Men men vill han inte träffas innan han drar till stockholm så fine.
Waa ska nog käka nåt tror jag. Är rätt hungrig kom jag på.
yeye, tjing

d

Go To Sleep

Mmmm. sova nu tänkte jag så jag inte försover mig imon. Ska till gymnasiemässan och bygga upp våran monter som vi har gjort, gött slipper vanliga lektioner!
Just de ja! Fick reda på min praktikplats idag. Ska jobba på Granit. Har aldrig varit där så vet inte exaaaakt vad det är men de blir nog bra. haha.
Yeye, gonatt

I Don't Feel Like Dancing

Gud vad jag är trött! Precis varit och dansat och jag höll på att dö..
Gick brutalt dåligt idag, jävla skit säger jag bara! Så kommer min danslärare och säger :
"Om det är nån nästan gång som inte kan dansen tom detta steget ( det sista vi lärt oss , alltså ALLT vi lärt oss) så måste ALLA köra styrka hela timmen! Och så menar jag att ni inte ska göra fel på ens ETT steg"
Fan vad roligt tänker jag som har missat 2 ggr och drf inte kan vissa steg. Vet inte hur det är med dem andra tjejerna iof.. Aja det blir att träna, träna, träna. urk.
Är jättehungrig nu och pappa har gjort burgundisk(?) gryta. :):):):) var sjukt länge sen han lagade nåt sånt. Asgott.
Funderar på att typ kolla på andra avenyn i brist på annat att göra, vilket inte är helt sant...måste plugga , men jag är fööööör trött. Nu ska jag dra.
bye..

u

An Attempt to Tip The Scales

Waa vad jag är mätt. Har gjort muffins helt spontant så där bara. haha. Med glasyr. yum, sjukt gott faktist!
Precis kollat på nya grey's anatomy, SHIT vad bra det var! Älskar grey's. Börja fan lipa haha. jisses. Tänkte trötta ut mig själv med ett gammalt one tree hill avsnitt nu..ett av dem bästa, säsong 3, maskeraden:) kan man se hur många gånger som helst! Jag har nog sett det 10 ggr :D så grymt!
Gonatt

ywwd

Lazy

Waa vilken seg dag. J kom hit  packad vid halv ett eller nåt igår. Sen vaknade vi typ sent idag och käkade massa chips. Kollade vidare på greek.. asså grejen är att jag tvingas se om alla avsnitt för att han vill komma ikapp. aaaasjobbigt. Sen gick vi och köpte pizza. Orkade inte ens börja äta på den haha. Sen har vi typ inte gjort nåt mer på hela dagen. Han var bakis och jag var bara seg så man orkar typ inte röra sig. Gött var det.
Så jäkla jobbigt när vi har likadana mobiler också, vet aldrig vilken som är vilken. haha. aja,
tja

Critical Acclaim

Ursh jag har tråkigt. Och är hungrig, men orkar inte ställa mig och laga mat..ännu mer tråkigt. Sitter och lyssnar på Bandit, typ det enda jag gör. Får se vad jag hittar på sen..slipper sova ensam i natt i alla all, Yey!
bye

Shh be quiet you might piss somebody off..

Viva La Vida

Betnér i går var askul! Fast Inget Är Heligt var bättre men iaf, han är alltid rolig.
Sen följde J med hem och fastnade i Greek. hahaha asså det är helt sjukt hur jävla beroendeframkallande det programmet är!! STÖRT som fan! Man kan inte sluta kolla, om man inte somnar tillslut för att klockan blir 3 som igår. haha.
Vaknade i morse av att Greek var på IGEN. hahaha så fort J vaknade hade han fortsatt kolla. Sen åkte han efter 12 nån gång för han skulle på innebandy. Jag orkade inte åka med, för trött:p
Så nu sitter jag här , pratar lite med jocke om magnus för han ska dit imon. yeye, Sitter och sjunger på Viva La Vida också haha. hörs

d

Demons

Ska åka om en timma, yey! Just nu har jag inget att göra..har astråkigt, typ bara väntar på att klockan ska gå. Är ensam hemma nu igen, haha. Som alltid. Aja, ska väl dra och göra nåt annat. Grym låt från Avenged Sevenfolds nya skiva btw....Demons. Hur bra som helst! I alla fall refrängen. Ni måste höra!
http://www.youtube.com/watch?v=4NgSSbEL9J8
bye
fh

Why does it always rain on me?

Jahopp kul väder...ursh är helt blöt. Kom försent till skolan idag och när jag kommer dit , assur så har vi ingen lektion. ROLIGT!
Sen satt jag och samantha och kollade på när hanna käkade pizza , roligt när min mage höll på att sprängas av hunger. Ursh. Så nu är jag här igen, min buss gick såååklart inte hela vägen hem så fick dessutom sitta och vänta i centrum. Dagen börjar bra och så liksom.. nu ska jag äta och vila lite och sen åka in till stan igen. Insläppet till storan är kl 19 så;) Ska bli GRYMT KUL. Sen åker J med mig hem.. yey inte träffat honom sen..måndags tror jag? Yeye,
tja

Tomorrow Night

Waa vad jag känner mig seg. har sån träningsvärk. Har kollat klart på alla Greek avsnitt nu=/ nästa kommer om en vecka..assegt!
Men imon blir det Betnér. ska bli så jäkla kul! :D
Nu ska jag hitta på nåt annat..börjar halv ett imon så vill inte sova än om man säger så.
tja

Sleepwalking

Kom nyss hem. Lovade att gå ut med nemo efter skolan så har inte hunnit vara hemma mellan. Idag har jag varit sjukt trött! Det går inte ens att förklara. Somnade i duschen i morse liksom, iof är det inte första gången som många vet men iaf, det var ett tag sen sist. Nu ska jag sätta mig och kolla på Greek. Ska kolla om nya säsongen av big shots har kommit också. har den säkert inte. Joo, just de. blev så förbannad på kerstin idag. ursh! orkar inte berätta vad som hände , men hon var elak som vanligt.
haj

Seize The Day

Jahopp då sitter man här igen. Kom hem från hanna för en timme sen eller nåt, var med tjejerna hela dagen idag. Skrev projektplan, satt på café och kollade på skräckfilm. Haha alla blev asrädda och det kommer nog dröja jääävligt länge innan vi kan sluta skämta om dockor. haha. Men den var bra..faktist länge sen jag lyckades välja en bra skräckfilm.

Missade bussen i morse, så när jag är på väg tillbaka till huset ropar min granne på mig, en tjej som är runt 30 kanske, jättesnäll. Hon förstod att jag missade bussen. Det slutar med att hon vill köra ner mig till mölnlycke centrum och inte fan tackar man nej:p Så blev det att ta tåget. Asgött, man blir så avslappnad. Sen var det gympa med alla tjejer i klassen och hon med snoken som var mer patetisk än hon brukar. Shit asså. Efter det religion och graf. Gick ganska bra, nu har jag 2 olika loggor jag kan välja mellan:) Så det har varit en bra dag idag faktist :D verkligen gjort det jag skulle.

Funderar på att ladda ner lite mer Greek avsnitt nu. Saknar det. Fast sen har jag psykologi läxa så det blir väl plugga lite med innan jag somnar. Fan har ju ingen direkt lust att sova ensam i natt efter den jävla filmen asså, men jag gissar på att J inte är så sugen på att åka hit och gå upp astidigt imon. Haha, iof kan han ju ligga kvar men aa jag vette fan. Vi får väl se:)
Nu iaf så ska jag göra nåt vettigare. tja

Don't Stop The Music

Goddagens..
Sitter och knappar på nya mobilen som kom idag:D Pappa var snäll och gick till ica och hämtade ut den och laddade upp den åt mig:D så snäll är han<3
Idag har varit jobbigt, sov hos jonas inatt och försov mig till psykologin så jag missade den:/ sen var det bara svenska kvar och efter det orkade jag inte åka hem så jag satt med på samanthas och hannas lektion och lyssnade på massa musik.
Det var liksom Jag och Simon tvärs över klassrummet och Avenged Sevenfold. haha jag blev helt paff när jag hör min musik och honom kunna låtarna utantill:D grymt!
Sen följde jag med hanna hem, tog en latte på vägen och fick världens koffeinkick som fortfarande inte har gått ur:( mår verkligen apa!
På bussen satt jag typ och hoppade och har hyperventilerat hela kvällen, roligt..
Iaf så älskar jag min nya telefon! Den är asball:D haha. Sitter och för över massa grym musik nu:D
Aja, ska försöka inte få den snodd med;)
night

School Is Out

Gött äntligen hemma från skolan! Har varit jobbigt idag för vi skulle bli klara med allt til gymnasiemässan. Efter halva lektionen stack hanna på möte och fabian var bakis så det var bara för mig att skriva allt på väggen själv:p var helt slut efter det. Sen hade även jag ett möte typ, haha pratade med min kära idol birgitta. Yey! Nä men för en gångs skull sa hon något vettigt. haha.
Igår var jonas också helt galen i greek. Han kollade på avsnitt efter avsnitt , och jag orkade bara 3 st sen somnade jag. Var hur trött som helst i morse men kom iaf i tid, nästan..5 minuter sen bara pga att jag var tvungen att köpa en latte. Mötte mamma på bussen till skolan med...så nu har hon och jonas iaf hälsat på varandra, men det var ju askul att sitta där med henne. Kom jättebra överrens med anki och yngve idag på lektionen också btw:) gött!
Har dans sen 19.15 men jag tror jag ska springa hemma och träna mer på dansen här istället. Orkar inte åka buss mer idag, är jättetrött.
Nu blir de mer greek, är på säsong 2 men fick inte se klart på avsnittet igår eftersom vi skulle backa till början av säsong 1 såklart. Envis man, det har jag iaf! :D
tja

Sunday Morning

Söndag igen då.  Vaknade halv 11 idag , stolt! haha. Matilda kom och hämtade upp mig och vi åkte till allum:) Var sjukt mycket folk, men jag lyckades hitta tights och en t-shirt. Var länge sen vi hittade på nånting, har saknat det. Så tack för idag th<3
Nu ska jag kolla lite mer på greek. Gud vad jag älskar det! haha.
Aa ni ser ju hur kul det ser ut på bilden liksom:D haha. Där har ni Cappie btw! Så jäkla snygg. jag dör:D tja

Tired Eyes

Jahopp, sitter fortfarande själv hemma. Kollar på greek nu igen.. har varkligen fastnat för serien! Sjukt bra nu när man har kommit in i det. Är så kär i Cappie med:D haha han är grym! Rätt gött att bara vara hemma iof, mår inte så bra..typ mår illa. Sen är jag jävligt trött, varit hela dagen, orkar bara inte gå och lägga mig.
aja har inget att skriva så jag lägger ner nu. tja

Trashed And Scattered

Jag har jättetråkigt:/ Vet inte vad jag ska göra. Har typ kollat på Greek hela dagen, eller aa jag har iof varit på barnkalas, haha nä men det var inte så farligt. var och bowlade:D Kom tvåa haha. Men iaf.. vad fan ska jag göra? hmm.. jo! jag ska duscha, hörs sen.

Trashed and scattered again, I'm feelin' so low
You waste your breath while fuckin' with me, my blood is so cold
My destination is always unknown, I'll find my way there
but Goddamn Impostor are you out of your mind?

In The Sun

I picture you in the sun
wondering what went wrong
And falling down on your knees
asking for sympathy
And being caught in between
all you wish for and all you seen
And trying to find anything you can feel
that you can believe in

<3

Midnight Movie

Helg då gött. Hade den vanliga filmkvällen hos hanna igår med henne och samantha. Först gick jag och hanna och käkade på pizza hut och satt och tjötade. Sen mötte vi upp samantha och gick och köpte öl och hyrde film. Jag var sjukt trött så jag lyckades somna efter halva 2a filmen och sen orkade inte dem andra se sista heller. Så var det bara att gå upp i morse för hanna skulle jobba som vanligt, haha. Så nu sitter jag här igen och har tråkigt.

Jonas var här i torsdags med och så kommer pappa hem vid 23 kanske och frågar oss " vet ni vad jag har gjort? Jag har varit med i en danstävling!" Jättenöjd var han hahaha och vi bara skrattade. Han hade varit ute med nån från brasilien och så blev han uppdragen. haha. Aja sen började jag ju halv 1 på fredagen men redan vid 11 åkte vi in till stan och kollade på jacka och käkade typ. Såklart bli klockan för mycket. Bra emma.
Just de ja! Har beställt mobilen nu med:D så den kommer nu i veckan. yey!

men men nu räcker det. bye

Money, Money, Money

Jahopp så var det med den dagen. Behövde ta igen lite sömn om man säger så sen mår jag fortfarande inte helt 100.
Jag hittade en mobil igår förresten, eller jag har kollat på den innan.. tyvärr är det en samsung som jag hatar men det är fan värt det just för att det är denna mobilen.. ni vet den som kallas för "mini iphone". Så jävla ball så det finns inte och den var ganska billig så jag kommer ha pengar över från försäkringspengarna att betala månadsavgiften med:D svingrymt! Plus att det är comviq kompis och jag slipper byta nummer , det kan inte bi bättre..

Får betala typ 250 kr direkt, sen 150 kr/mån i 18 mån. Slipper betala nån comviq avgift resten av året och sen blir de 49/mån. och så startavgift på 99 kr. Sen är det ju samma samtalskonstnader som innan och så mkt gör jag inte slut på.
Den har 5 megapixelkamera och massa asballa grejer och touchscreen of course;)

Och jag ville ju hitta en billig mobil så jag kunde köpa en kamera och en mp3. Denna har ju allt, jag menar såklart jag vill ha en kamera men det är inte bråttom liksom. Sen hade jag hittat en assnygg mp3 med touchscreen som jag inte behöver köpa nu då längre:D Sen vet jag att pappa inte kommer gilla att jag köper en fin mobil igen, men jag har en plan.. eftersom mina mobiler alltid bli stulna på fester, så tar jag helt enkelt pappas mobil när jag ska ut istället. Grymt!
nu ska jag dra, tja

sdfs

With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept

Fy fan vad jag är trött. Helt utmattad så jag bara vill gråta. Har pluggat och pluggat och pluggat idag och druckit kaffe på kaffe.. Engelska , psykologi, engelska , psykologi, engelska , engelska, engelska... och suttit framför datorer större delen av dagen. Helt jävla sjukt, höll på att tuppa av på bussen och det känns som jag är sjuk , fast jag bara är trött. tog t.o.m tempen. Jag vill inte till skolan imon. Jag vill verkligen inte:(
Det är seriöst så illa att jag ska plåga mig med mina linser från och med nu trots att jag typ är allergisk mot linsvätskan. Har verkligen fattat att jag överansträngt ögonen.. sen är det mycket som händer och som har hänt det sista som inte har med skolan att göra och man är bara så utmattad, jag är inte den enda. Men iaf idag blev det för mycket helt enkelt. Vill bara lipa. och sova. gonatt

Money Talks

Tog sovmorgon idag.. blev sent igår innan jag lyckades somna och ha konditionstest när man har sovit 2 timmar lät inte jättelockande. Så nu börjar jag efter 13 nån gång. Mamma ringde dessutom och väckte mig när jag precis somnat om efter jag bestämde att jag skulle skippa idrotten. Askul verkligen kunde knappt prata för att jag var så trött, bara mumlade nåt om inställd lektion så var hon nöjd. jaja.

Lyssnar på lite nya A7x låtar =) Grymt, ska lätt köpa nya dvdn, när jag har pengar typ. Jo! appropå pengar så har jag fått mina försäkringspengar. 2800 blev det, så lite mindre än förra ggn mobilen försvann. Nu kan jag iaf köpa en ny mobil. Gött som fan för jag hatar pappas samsung som jag har nu, samsung är skit..spec när man ska skriva meddelanden..helt sjukt. Ä kommer innan Å av nån anledning vilket jag alltid glömmer, och ñ kommer före ö? Skriver alltid fel..

Nu ska jag käka lite iaf..ska dra om typ en och en halv timma. ha de.


Unholy Confessions

Denna dagen har inte varit rolig någonstans. Börjar ju jättebra med att jag försov mig. Sen när jag väl kommer till skolan dyker det upp en grej och där gick den lektionen åt helvete. Jag som verkligen försöker bättra mig, haha. Aja det behövdes prata idag istället  så det var lika bra.

I alla fall så tänker jag inte gå in på detaljer men det har varit en sjukt massa tjafs och bråk hela dagen mellan olika personer och även om jag inte vill bli inblandad så blir jag det pga att jag inte kan hålla tillbaka mina åsikter...bra emma.
Så nu försöker jag lappa ihop allt igen och det är inte det lättaste heller. Sen har jag märkt att jag har aggressions problem. Helt sjukt. Så blir jag arg och skäller på nån så är det inte alltid jag kan styra över det. Jag vill inte bli arg men jag blir det bara. Ska försöka lösa det med snart..

Bowling på lördag då, med min favorit...mm visst. skitkul. Får väl se hur det går.
Ska väl dra nu tänkte jag, prata klart med J och sova sen så småningom.
Night..

RSS 2.0