They'll Never Take The Good Years

Tackar just nu gud för grannens rullgardiner. Jag bara älskar mina tabbar där jag ställer mig rakt framför fönstret i mitt rum och drar av mig tröjan utan bh under .. HAHA. Och nej det var inte med mening. Ingen tror mig när jag säger det men jag svär fan på att det aldrig är med mening hur ofta jag än gör om samma grej!! haha..


Har varit 3 sjukt slappa dagar de senaste nu.. i lördags var det soffliggande hela dagen..sen var jag fan ännu tröttare dagen efter.. lovar att det är farligt att slappa för mycket! Men sen på kvällen medans andra drack morgan o åt o grejer så satt jag heeelt utsvulten på accessakuten..jag är stammis där ja.. Nej men min näsa är fortfarande sjuk så fick nån kortison sak..
Lämnade kungälv kl 18....var hemma i mölnlycke vid 22!! Såå trött o kall o blöt.. gick i slask med högklackat o 3 påsar med grejer..bland annat kebab o chips haha... höjdpunkten.


jaaa o sen har ju julafton varit. Jävligt dramatisk blev den. Min kära fader hamnade nästan i fight med ia's bror..
fina julklappar har jag fått med =) trodde inte jag skulle få ett smack, men pengar, smink och presentkort blev det. sen underkläder och SONISPHERE BILJETT av vääärldens bästa bästa bästa Joakim ♥
hallåå glad!

Imorgon blir det shoppa, färga håret och kanske bio =) har ju för fan inte ens sett new moon än. börjar undra vad det är för fel på mig..

och får ju inte glömma THAILAND den 7e januari!!! jag och batoois i värmen en hel månad..kan fan inte bli mycket bättre än så! ♥

yeees mycket hade jag att säga.. nu ska jag köra en tvättmaskin..gud vad roligt haha... o lägga mig och läsa min nya Rocksound! Älskade älskade älskade Rocksound =) dem jag samlat ligger på hedersplats i min bokhylla tillsammans med mina Kerrang.. saknar!

jaja det var det. hajhaj



Empty Apartment

JAG BLIR GALEN.....djävulshosta!!! kan fan inte somna på nätterna...
hmm ne..haha de var det enda jag ville säga typ....

Answer no to these questions
Let her go, learn a lesson
It's not me, you're not listening now
Can't you see something's missing?
You forget where the heart is

Waking up from this nightmare
How's your life, what's it like there?
Is it all what you want it to be?
Does it hurt when you think about me?
And how broken my heart is

grym, men går runt o småsjunger på den hela tiden..börjar bli jobbigt

Note To Self: Don't Die

hmm sicken konstig dag...
Var i alla fall iväg och sa grattis till anna idag.. hon hade fått stipendium från sin skola =) finns ingen som förtjänar det mer än henne.

Har precis varit ute och gått nu nästan en timma...i 5 minusgrader... behövde rensa skallen men vet inte om det funkade... så ska sätta mig ute lite till nu tänkte jag.. finns inget bättre här inne ändå så varför inte..

önskar att jag var annorlunda... inte så velig liksom.

men ja.. ut i kylan.

Higher

Hmm.. borde egentligen sitta o skriva nåt helt annat än ett blogginlägg just nu....ska till arbetsförmedlingen imorn så måste fixa till mitt cv... men har botat om datan hela kvällen o nu skjuter jag upp det hela tiden :p får bli en all nighter inatt helt enkelt.. Åt helvete med dygnsrytmen igen liksom! hade ju ändå redan förstört den av misstag =(

i alla fall... var på accessakuten o vaccinerade mig för några dagar sen...o sen passade jag på att kolla upp min näsa som har varit helknas sen jag var sjuk sist....slutar med att jag kommer hem med penicillin.. hmm...
o idag var pappa hos läkaren med...gissa vad han kommer hem med,.... jepp penicillin.. tydligen har vi fått samma skit.. (jag har smittat honom med andra ord) oopps...

annars..... ja..nä inget.. hej hej




Running Up That Hill

hahah fan vad sjukt man kan drömma ibland...ööhh :s
Är iaf stolt som fan över mig själv..tack vare huvudvärken som nu e borta så har jag gått o lagt mig innan tolv varje dag och gått upp innan åtta. Utom i söndags då men det var min familjs fel haha...
igår somnade jag typ nio.. bara totaldeckade..

satt o kollade på the big bang theory tills jag inte orkade mer ..haha fick sånna skrattanfall.. så jävla skön serie. älskar nerds haha...nedå.




Cut

I'm not a stranger
No I am yours
With crippled anger
And tears that still drip sore

I do not want to be afraid
I do not want to die inside just to breathe in
I'm tired of feeling so numb
Relief exists I find it when
I am cut

I may seem crazy
Or painfully shy
And these scars wouldn't be so hidden
If you would just look me in the eye
I feel alone here and cold here



Further From You

seriöst jobbig dag. Började skitbra-slutade skitdåligt.... de e ju fortfarande några timmar kvar men det lär ju säkert hända nåt mer dåligt.

hade uppvisning idag... men pach Sinclairs kan inte hålla tidsschemat så vi fick typ stressa ut på scenen...och pappa hann inte ens fram för att vi helt plötsligt skulle dansa så tidigt..

kan inte ens avgöra om det gick bra eller dåligt....men orkar inte bry mig längre.

tack hej


Jump

FAAAN .... jag har lyckats göra sönder min ipod ='(  den lever än så länge men så fort batteriet dör så kommer den inte vakna igen.. o kan inte ladda in nya låtar.. vad roooligt!

waaa och nu e jag jättetrött....somnade kl 18 igår...o vaknade 3 på natten..sen dess har jag fortsatt vara vaken..
och huvudvärken e kvar.. kommer o går precis som igår. Snackade med mamma o hon tror det är stress över thailand.. haha...vet inte om jag tror på de men visst..de kan jag ta ;)

Smile



hahahahahahahaha oopps ?!

The Downfall Of Us All

JAG DÖR. är så uttråkad.. o har haft nåt migränliknande idag som kommer o går så pallar ju inte göra nåt heller.....Men imorn blir de träffa samantha i stan o fixa lite grejer. DÖDA cheerleaders på fredag ju! haha...eller nej. nu lät de fel.. vi ska inte döda cheerleaders. haha... det är ju vi som är dem! :D eller ah.. ni fattar.

Suttit idag o grejat med min cp data med...hållt på med virusprogram o brandvägg o gjort backup... men de e fan lika bra o bota om den..så imorn ska jag göra det med.. guuud vad roligt. tar sån jävla tid!

Sen på lördag hade jag och samantha tänkt dra till kungälv..men jag har ju fan dansuppvisning på söndag :s och blir det som sist....så haha..aa de blir inte bra helt enkelt.. mådde så dåligt i måndags att jag inte kunde vara med på sista träningen..duktigt. Så vet inte ens hur det kommer gå nu...men de e ju typ skitsamma eftersom hela gruppen e skev. Är det inte förlamade armar så e det förlamade hjärnor.... för nåt fel måste de ju vara på en brud som går medel...betalar för o dansa.. och sen inte anstränger sig. men klart som fan hon ska vara med ändå tycker hon. pach.

okey...vad fan hände nu..vad arg jag låter hahaha...nu drar jag istället..såhär kan jag ju inte hålla på... :p hej då!


Teenage Dirtbag

Waa....bästa filmen jag sett på länge... haha kollade på den två ggr på samma dag. blev helt fast. Och såå jävla bra musik . och Cappie :D


RSS 2.0