Peace&Love

Varit hemma några dagar nu.. Peace&Love var kul som fan, lite för varmt bara men man ska inte klaga för färg de fick man..ooooja! Längst fram på Timba med, och han pratade till mig och linda i micen, vilket jag aldrig kommer hålla käft om, så lev med det:)
Annars så var Chris Cornell förjääävla bra, och jag lipade nästan när han spelade Scream och Audioslaves "Be Yourself" Kung är han.. Faith No More var också jävligt ballt.. så de var nog de 3 bästa..
Lite jobbigt att sova 3 pers i en personbil med, haha. Snacka om bastu. Fast värsta var när jag var på campingen hela natten och morgonen med Staffan och Araben, och vi deckade i tältet typ kl 6.. redan då var det varmt, och sen 3 timmar senare vaknade man, och verkligen slängde sig ut ur tältet,..kom fram till att de var överlevnadsinstinkten, araben kastade sig så fort att han ramlade över mig, haha.

aja enough nu..

varit vid havet 2 dagar i rad med Anna , och idag med henne , Petrus och Fredrik. Sjuuuukt gött. Första ggn jag badade i år. haha, dog nästan.. vill inte vara nära botten så jag spänner ihjäl mig typ och får andnöd. inte ok....
Blir å vara borta massa nu med. Ska nog till jennie på torsdag, och sen borås i helgen.

fula filmer från campingen på facebook med haha....förjävligt
puss

Here Comes The Sun

Hmmmm... midsommar var kul, sjukt glad att se linda och tina igen:) fick ta hand som samantha lite på vägen hem bara, haha<3 sen blev jag dumpad med, hmm.. haha

På tisdag blir det p&l med!! YAY, fan vad kul det ska bli. hoppas bara vi hittar nånstans att sova, haha..
Kom hem från marstrand idag..åkte dit igår och grillade med jennie och alla.. sen drog vi hem till henke, kollade på film och sov.
Blev väckt halv 12, helt död... för då skulle jag tydligen med henke till hans mormor och morfar ute på nån ö. haha, dem var la roliga:D dem tryckte i mig massa mat. Sen fick vi skjuts tillbaka till båten med , på flakmoppe.. hahaha, såklart. Sen mötte vi upp en trött cicci och åkte till mölnlycke. Brände mig idag också:/ segt.

haaaare

M.I.A



guud.. svintrött verkligen. och ensam hemma som vanligt, jävligt segt. Fått pengar idag iaf:) dem jävlarna drog skatt....efterblivna. Och imon e det midsommar.. tycker inte ens om midsommar. sjukt överskattat.
hare

Talk

Riktigt gött samtal faktist... mår mkt mkt bättre nu.
tack tack tack!

FU

nää eeeh... dra åt heeeelvete.. fy fan. alla kan gå o dö, för jag e så förbannad. seriöst........hoppas alla som läser detta dör.. för ni kan fan gå o skjuta er.. DRA ÅT HELVETE

Graduation

GRATTIS TH TILL STUDENTEN!

fy fan vad du e bra! <3




So Do You

Orka att man blir kallad fitta och att folk tror man försöker förstöra och "hittar på saker". När en i klassen kommer fram några dagar efter balen till mig mig och säger vad hon sett, efter att jag misstänkt det. Jag vet inte vad jag ska tro hände, men tro fan inte att jag går runt och hittar på saker. Sån är inte jag. Jag berättade för 1 person att jag trodde jag såg nåt men sen sket i det för jag trodde jag inbillade mig, men efteråt hört samma sak från en utomstående..

jag blir så trött, ni får det att framstå som om jag skulle vara nåt jävla monster.

Strö Lite Socker På Mig

Vad fan? jag tror jag fortfarande e bakis...askul. Orkar knappt stå på benen och kan inte käka eller dricka. haha..
De värsta är att jag sitter och gör mig redo för fredag, och då vill man inte sitta still:p inte sett honom sen sommaren 07!

Men Th kan inte hänga med:/ Men det blir iaf jag och Samantha och jag fick tom med Cicci nu!! Längtar så sjukt mycket, roligaste live framträdanden jag varit på än så länge har varit när vi sett honom. Man blir så glad:D


blessa mig mucho - det får mig att vilja leva

We Are The One

Mår inte alls bra idag...men det var kul igår! Jag, samantha och brats-killarna! hahaha
uppdraget igår var att supa ner per så mycket som möjligt..det gick hur bra som helst..vakten var iof inte så glad.. haha
Idag har jag legat och stirrat på robert pattinson på mtv movie awards..mmh!
a det var la det jag hade att säga

Scars

asså om jag hade ont igår, då e de fan ingenting jämfört med idag. FY FAN JÄVLA HELVETE säger jag bara...sov dåligt gjorde jag med. Måste försöka duscha med..utan att få vatten på ärret.. hur gör man??
Så...nu har jag klagat klart...

21års firande idag iaf! :) så de börjar änna bli lite stressigt nu haha!

puss

Painkiller

fyyyyyyyyyyyyy jag har så ont ont ont i skallen:(
var på lundby sjukhus i morse hos kirurgen..liten "operation"... 2 stygn.. haha, men ändå, inte roligt när bedövningen släppte. Varit hos Tomas med cicci och johnnie hela kvällen och försökt supa bort smärtan..funka la sådär.
Imorn ska jag upp och jobba kl 8. blää.......kommer vara död.

nu ska jag trycka i mig panodil och ipren och försöka sova på mage.. haha

night

Drunk Skitzo

Askul att mina dejter har varit helt meningslösa..nu e de liksom börja om från början och jag orkar inte det..jobbar  ändå imorn så kan inte träffa mats ändå men va fan..känns som ett jävla slöseri med tid.

sen i måndags så har jag gjort mitt bästa för att verka glad, men så fort jag blir stressad eller hamnat i nån situation jag inte gillar så blir jag helt väck och okoncentrerad och tyst.. och sen när jag väl blir ensam så får jag sån jävla ångest. Igår och idag har de varit som värst.
jävla fittliv



jejeje..nu får jag väl bli lite gladare...faktist fått lite t-shirtar av min man:) det gillar jag.. mmmh!

Baskon

Det är sommar!
Tagit studenten!
Min man är hemma!
Fick precis jobb under STCC i helgen på Sjömagasinet!!!!

Fyyy fan vad bra  :)


I'm saying it,
thinking it,
i'm tired of you bickering,
I'm tired, i'm not listening,
why you keep on whispering?
your blabering is leading up on nothing,
won't do you nothing,
while i'm sitting there and wishing that you would shut up or something,
won't you please,
give that mouth of yours a rest,
I need some peace,
so you can see the door instead,
It's been a couple of hours now give me a break,
'cause I've got no interest in anything that you say!

RSS 2.0