Sång i buss på villovägar 2007

Har hunnit vara hemma ett tag nu. Dansen gick ungefär 1000 x bättre än förra gången så ni kan ju fatta hur jävla dåligt det gick sist. Men det är gött för nu har jag hunnit ikapp dem andra.
Blev så irriterad på Grön bara, för det första så hinner jag aldrig med den bussen som går 10 minuter efter att dansen slutar så jag måste vänta en halvtimma, sen så var den bussen över en kvart sen, så jag trodde inte den skulle komma. Var t.o.m folk som gick därifrån. Aja, kollar på I ditt ansike så tjaa

Dance, Dance

Ny vecka nu då. För en gångs skull började den riktigt bra. Kom i tid och höll på hela lektionen med montern till gymnasiemässan.
Sen när jag skulle ta bussen hem så vem träffar jag inte? Jooo Sebastian Enerås. Så vi satt och tjötade en massa hela vägen hem om allt möjligt. Sjukt nice, var länge sen jag pratade med honom på riktigt. haha. jaja.

Hinner inte skriva så mkt mer nu, för ska iväg och dansa. Matilda det är sjukt tråkigt att du inte är med i år! Det är mer seriöst denna terminen plus att vi typ bara är 6 pers. Tråkigt att gå själv :/
Men nu ska jag dra. tja

Everyday is a sunday evening

Vaknade upp på soffan i morse. Jättetrevligt att inte kunna röra på sig för att man har fått så ont i nacken. Jag får skylla mig själv. Så nu är det söndag. Jag hatar söndagar. Ytterligare en helg utan alkohol btw...hmmm det känns skumt, haha.

NU har jag seriöst inget att skriva om så I'll be back.

Starting New Memories Today

Okey för det första; TJA. det var ett tag sen ja..

Jag har ju skrivit blogg i omgångar och sen tröttnat och tyckt det var lame.. men aja va fan, alla skriver ju nu för tiden och jag har ändå inget att göra.
Sitter hemma..själv, vilket jag har gjort hela dagen. Var med Hanna och Samantha igår och kollade på film och sånt, men mitt arga humör var inte så roligt, inte för dem, inte för mig..Sen drog jag och Sam hem vid 11 i morse för Hanna skulle jobba, men först in på h&m för att köpa akut-smink eftersom jag glömde hela mitt badrum i skolan. Asroligt, tack och lov för extra-tandborste!
 
Jo visst fan. lite har jag åstadkommit idag. Fortsatte lite på min Les paul på garderoben.. såklart tröttnade jag efter ca 5 minuter men i alla fall det är alltid något. Annars..hm nada. Varit så sjukt trött faktist. Ensam hemma också så det är heeeelt dödstyst ska ni veta. Skulle egentligen träffat min kära man idag men han var t.o.m tröttare än mig efter öppnandet av hans bar igår. Aja så det fick bli en ensam dag, blir ju så ibland. Men nu räcker det tror jag. Ska fan börja skriva blogg på riktigt. Så det blir nog mer av mig imorn.

Night..

RSS 2.0