Days of Graduation



Martins student!:D Haha älskar kylväskan... "Manligaste handväskan man kan ha!" hahaha

Satisfaction

guuud

som jag sa till Th...
Det borde vara lag på att man slipper städa på sin student... iaf inför.

men men...får la börja nu då.. ursh

Och.... Grattis MARTIN till studenten!!!  Var vid götaplatsen innan och gav honom rosor:D haha.

jaja... städa, packa, och dra till samantha. Sova där. Upp tidigt imon för vi ska vara i tuve och fixa champagnefrukost imorn vid halv 7.

hareee

Sympathy

Guud...seg kväll! Precis kollat på Greek..fan vad jag gillar den serien. Nog den enda jag sitter ensam och skrattar högt till förutom 2 ½ men, haha. Och jag är kär i Cappie, spec efter idag!

Var i skolan idag på sista lektionen..skulle gå dit och skriva ut min katalog eller vad det nu är, men ingen av oss 3 som var där fattade hur man gjorde, och vi hade ingen lärare så jag kunde inte ens göra det. Meningslöst att ens komma dit liksom.
Eller aaa de var kul ändå, jag, samantha och sandra lyssnade på massa gammal musik och sjöng:D haha.

Imorn ska jag gå på första lektionen bara..sen städa ur skåpet och efter de träffa th och åka till MTG. Martin tar studenten:D:D Sen ska jag på dejt, och efter det hem och städa.
STUDENTEN PÅ FREDAAAAG. sjukt!

Min mobil ligger i koma också...=( får ha pappas så länge. känns förjävligt!
Min granne kom över med bok-manuset igår med, och den var faktist bra. Kul när man kände igen saker från ens egna liv, även om det var en annan historia eller vad man ska säga..

joo..köpte Kerrang idag.. ny poster på min vägg gött;D
yeye..nu ska jag fortsätta stirra in i skärmen..
haj


Like A Book

Guuud vad skönt att vara ledig.. o på fredag e de studenten!!!!! YAY

Kom precis in..varit hos min granne på en "intervju" eller samtal typ :p Hon håller på och skriver en bok till en tävling, och några händelser från mitt liv ska vara med i den, och en del av mina känslor med. I kväll kommer hon in med manuset.. ska bli sjukt spännande att läsa!


Var sjukt kul igår med.. var i stan med samantha, nina och sandra och kollade grejer till studenten. Käkade på donken med och dem var så sega med min kyckling , så jag fick extra pommes:D haha sviiiiinbra!
Vi gick runt hela dagen med och sa "skoooooja" ... måste höras för att man ska fatta. :D
Planerade lite för sommaren med;) haha asbra!

Ikväll kommer Anna och Petrus hit med...dem har haft inbrott i sin lägenhet.. blev av med projektortvn, annas skol-data, petrus data, farmors smycken, pass, ps3, sprit, annas p-piller(!?)  och massa annat.. Dem mår inte så bra just nu kan man säga..stackare.

förresten så hatar jag msn! fan e problemet.. ska jag aldrig få prata med honom eller??
hare

Back To Prom

Orkar inte skriva så mycket om balen.. haha, förutom att det var jävligt kul, och att jag inte kommer kunna gå normalt på länge för fy fan vad ont de gör i mina fötter!
Det är kul med sånna skol-grejer för man snackar med folk man annars aldrig ens hejjar på, eller som man inte pratat med på länge, och alla är över-trevliga haha.

Hade en väldigt trevlig diskussion med Kusinen Wickström med.. haha, han var jättepepp på det här med att gifta sig..för de flesta vet ju redan att jag är de. Så fick förklara lite för honom vad som är så bra med det då han var jätteintresserad, och tillslut lyckades jag lova honom att när mitt äktenskap går i krash så ska jag ge honom en chans för han vill gifta sig. HAHA! Fick en sån kul flashback i morse när jag kom på vad jag faktist hade lovat. Men det är huuur lugnt som helst för jag hade inte tänkt skilja mig en gång till i alla fall ;D så hemie don't u worry, haha.

Hade ett grymt samtal med Simon också om avenged sevenfold. Och ett med Malin..haha vi hade superseriöst samtal om förhållanden och sedan lade sig josef och nån mer i och då blev det att prata ex.. fyyy. de gillar jag inte! Pumpa mig på information gjorde dem med.

Annars var de jääävligt kul, våran skola är inte den tystaste heller, så när trumpetaren börjar spela för att servitörerna kommer in med alkoholen, så ställer sig alla upp och jublar och applåderar och skriker "alkohol!!" hahaha. En av servitörerna sa att hon aldrig varit med om nåt sånt innan:D

Alla blev fulla redan innan middagen med och jag satt omringad av folk som drack massa vatten. Nina snodde allas vattenglas, haha.

Jag, nina, sandra lyckades få med krille att dansa till "Low" också.. haha ända ner till golvet.

Nu orkar jag inte dra upp mer... blev en del ändå. Kvällen slutade med att vi gick barfota hem till samantha. Kommer jag på nåt mer kul, så skriver jag la de imon säkert.
Prov imorn halv 9. KUL. inte.


Gonatt

Prom Night At Hater High

Joo fan, glömde säga att jag var nere på access akuten..äntligen!
Halsfluss , jaaa vad kul!! Skulle bara vilja hugga av halsjäveln, helt seriöst kan inte andas. Har fått feber med, bra timing ohja. Men men penicillin e de som gäller för nu ska jag fan bli frisk!!!

Måste upp tidigt imon med...ska vara hos samantha kl ett..måste få tag på pappa med så jag kan få pengar till håruppsättningen. Han är nämligen inte hemma..of course. Mina föräldrar är helt ointresserade av att se hur jag ser ut på min bal. Men men..dem får la kolla på bilderna efteråt ist.. Samanthas mamma ska iaf vara med, och hon ska sy in min klänning med. Så sjukt snäll så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Satt och tjötade med Martin om vilken skjorta han skulle ha nu med, blir nog braaa!

men men.. nu ska jag snart sova tänkte jag.. ska bara vänta på att min man slutar jobba så jag kan säga gonatt iaf.. knappt pratat med honom de senste dagarna.. tror jag.. hmm dåligt minne jao.

nighty

Lies & Rumors

Känner mig så jävla dum..
Fick reda på en grej.. var iof längesen, men jag känner mig så korkad och ut-tittad.eller vad man ska säga..

I ettan hade hade jag tydligen bulimi enligt en person.. hon hade stått och diskutterat det var och varannan dag med mina andra kompisar och verkligen kollat in vad jag gjorde.. denna person stod till och med och lyssnade när jag var på toa, för tydligen så gick jag alltid på toa efter maten. och aa då har man ju antagligen bulimi, eller vadå? fy fan.. Och säga saker som "lyssna! hon spyr!"  Vad fan liksom?
För de första skulle jag aldrig kunna ha det, gillar mat..hatar att spy och vrf skulle jag vilja bli smalare när jag redan tycker att jag är för smal.. och har alltid tyckt det!
Som sagt känner mig så jävla fånig och dum, och iaktagen.. trots att det är länge sen så svider det att få reda på sånt i efterhand.. vad en "kompis" gått och sagt om en.

nu ska jag lägga det bakom mig å så ändå.. ville bara få ur mig det.


Var i stan idag och köpte de sista till balen med Samantha och Janeth:) Så underbara! Och imorn är det bal! Och min klänning kom i morse!! Haha sprang ut till brevlådan och blev överlycklig:D Ska sy in den lite bara imorn efter vi har varit hos frisören:D yay.

E lite smått besviken på mina föräldrar dock.... men det är en annan historia..
haj!

Turn Your Back

Dagens händelse: Pratade med tjejen som har min klänning(Y) supertrevlig och ska skicka den imorn!
Dagens planer: Var att åka till skolan. Vilket jag gjorde, och fixade nästan hela arbetet:D
Dagens vill ha:
Chips och toffifee (och nej sam, jag köpte aldrig:( )
Dagens saknad: Haha vem tror ni?
Dagens drog: Billy Talent!
Dagens tråkigaste: Allt strul med klänningen
Dagens roligaste: Haha i skolan, theme-songs:D
Dagens finaste: hmm..misty monos låtar..
Dagens måste: göra klart arbetet
Dagens dricka: kom på nu att jag inte har druckit nåt idag...woopsie
Dagens köp: nothing
Dagens mat: ska jag vara ärlig har jag bara ätit mackor idag..kom liksom hem kl 21
Dagens kärlek: Musik!
Dagens mående: Bra till att börja med...sen stressad...och tillslut bröt jag ihop lite..
Dagens låt: Billy Talent & Anti-Flag - Turn Your Back
Dagens kommentar: haha vet inte...börjar få riktigt dåligt minne..

When the storm hits your front door, with a roar you can't ignore....
Ya run, run, away! but there's no place to hide, mate!
When the days turn into night, you don't got no chance to fight...
'Cause you're too late! so kiss your ass goodbye, mate!

Simple And Clean

Puuuuh har varit klännings-stress och grafarbets-stress hela dagen, men nu e allt fixat äntligen! Är nästan klar med min katalog för Vengeance University.. inlämning imon.
Avbeställde min klänning från Usa idag, och hittade en annan ist som är här på fredag:) yes yes yes!
Jag kan äntligen andas lite...

Var i skolan till sju idag. Tillslut orkade vi inte jobba mer utan tog en trip down memory lane och kollade på ett sailor moon avsnitt på youtube, haha! Både jag och samantha kunde fortfarande introt utantill..stööört! haha

Imorn efter skolan blir de åka direkt till borås och jobba jobba jobba.. sen ta tåget hem på torsdag och ha chipsnight med Samantha:D haha. - Och jaa, vi planerar sånt!

Sen lördag dåå.. balen, med min fina baldejt:D Frågan är ju bara hur vi tar oss till samantha, haha jaja de löser sig!
Om en och en halv vecka är skolan slut föralltid! GÖTT!

haj

OverUnder

ååååååh gud jag orkar inte mer... prov imon...prov onsdag...inlämningar...min klänning är inte ens SKICKAD än...får ingen lön denna månaden...det ser ljust ut..absolut. skjut mig snälla så jag slipper skiten!

Hit The Road Jack

Gud vad jag hatar pollen! Vill typ gräva ut mina ögon.....

Varit i borås hela kvällen med pappa, håkan, david och maria..kollat lite på golv, och rensat lite..och i veckan ska jag följa med upp och måla huset(Y) känner att jag borde hjälpa till iaf liiiite..

Skulle egentligen pluggat idag med, men får la gör de lite innan jag somnar.. ursh vill inte vill inte vill inte!
Jävligt meningslös lektion imon med känns de som. Vi har redan fått reda på betygen liksom... skumt är det.

jajaja hejhejhej

Coma

Igår var de kul  på jobbet. Stod på götaplatsen precis nedanför trappan typ. Sålde dåligt dock, men de var ett band som spelade och stod och sålde med en rolig kille. Haha han frågade om min tatuering, och när jag berättade att min favoritgitarrist har en likadan och sa vilket band han var med i, så blev han jättechockad och bara: "Deras gitarrist är ju huuuur jäkla grym som helst! Trodde inte du lyssnade på sån musik!:D"  
Haha klart jag gör. Han gillade Muse och Billy talent och sånt med(Y) hade sett muse live:( vill jag med!
Jag fick vara "veteran" också och lära upp honom för det var hans första dag. Haha fick lära honom alla priser och hur popcorn maskinen funkade och sånt:)

Anyway....jobbade 10 timmar, sen tog jag bussen hem, svintrött. Somnade på soffan och vaknade vid 8 i morse nån gång..gick in och sov vidare,, helt jävla död verkligen. Sen vaknade jag tio i morse igen av att min mobil ringde<3 lätt bästa sättet att vakna på!

oooh fick min studentmössa i fredags med! Passar denna gången iaf.. hoppas bara min klänning kommer i tid nu med..
såå gött att de bara e 2 skoldagar denna veckan med. haha!

yeyeye nu ska jag dra mig.. haj

Cell Phone

hej jag är helt död i mina ben... blev att jobba 12 ½ timma idag.....stod upp hela tiden, utom när jag hade lunch i en kvart. Men det är jävligt kul jobb:D Var typ inga kunder idag heller, så jag stod mest och pratade i telefon:)

Det roliga var att när jag kom på morgonen... vem ser jag inte då? Joo Olof! haha, han skulle också jobba. Sen lite senare springer Jonas förbi mitt stånd, helt chockad av att se mig där.. och efter det... joo då går Philip förbi, och sen stod han och höll mig sällskap i typ en halvtimma och tjötade.
Fick världens bästa telefonsamtal med..nog därför jag har gått runt och varit glad hela dagen. Fast det fick mig att sakna honom ännu mer... men helt sjukt skönt att höra hans röst <3 Och nu har de gått 6 veckor. Inte mkt kvar och nu kommer de gå fort:) längtar!

Imorn blir det jobba, för både mig och samantha:) Elin ringde nyss och sa att jag inte behöver komma förrän 9 dessutom. Gööött! Sjukt jobbigt att gå upp i morse..började 8. blää.

Nu ska jag se om nya grey's har kommit, sen blir de la sova snart..e så sjukt trött så de finns inte. Men men, tjänat in lite mer än ett studiebidrag idag.. haha, käckt.
Har förövrigt fått ett väldigt prickigt blåmärke idag. Haha, jag fattar ingenting....


Haj

Eat, Sleep, Repeat

Hmm..borde nog sova nu.. upp och jobba imon tidigt.. bläää. Ska stå i slottskogen imon och på lördag..göteborgsvarvet(Y)
Men iaf..orkar inte sova än... kollar big brother haha.

sjukt vad jag börjar bli långhårig förresten...hm..



yeyeye, haj

Lips Of Deceit

Our mission at Vengeance University
is to travel the world, document our adventures
and relay it to people in all walks of life through our designs.
We want you to wear it with pride
as a constant reminder that our obligation on this earth
is to live without regret.
Work smart, play hard and remember...
the best revenge is bettering yourself.



Lovely Money

Fick mail av Elin nu. Ska jobba fredag nu också:) hur bra som helst! Behöver pengarna haha!

Till The Sun Turns Black

Ojjj sov bort denna dagen med.. haha fan vad skönt de var ändå, var svintrött.
Hade ju prov i morse...gick la sådär.. eller jag vet faktist inte. har noll koll.. Sen drog jag och köpte mina skor:) yay! haha svåra att gå i eee aaah!
Sen låg jag i solen bland spindlarna:( såg att de var hur många som helst idag på altanen. va fan ska dem vara där för??
Och dem sitter inte still, utan dem springer över hela altanen jättesnabbt, upp och ner mellan springorna..ursh.
Fick la några fräknar till, som antagligen kommer försvinna till imon, haha. kul....

Fick sån jävla dålig nyhet idag...min klänning var slut, och det skriver dem inte på hemsidan, utan de får man reda på i ett mail, så nu hoppas jag att jag kan välja en som finns i lager, och att den hinner komma hit i tid... fy fan vilken stress:(

nu ska jag käka, haj!

Mother Popcorn

Hopp, så har man sovit bort hela kvällen. Fattar inte hur jag kunde vara så trött.. men nu håller jag iaf på med matten, går rätt bra. Fy fan jag hatar np.. sitta i aulan i flera timmar. ursh.

Drömde skum dröm innan, haha. Men hemie var iaf med:D och ingen var elak. haha. yay.

Gud...skrev ett mail till popcorn innan idag.. formulerade mig skitdåligt såg jag nu, klart som fan elin missuppfattade. skit! jag vill jobba fler dagar än lördag:( kul att folk jag tipsar om får jobba mer än mig och får massa erbjudanden medans jag får jaga, och tigga typ.
Aja får se vad jag får för svar imorn...

får väl fortsätta plugga nu.... döda mig tack!

Manic Monday

Gooo helg typ. Fast i fredags var de jävlig segt...var sjuk så fick vara hemma. Sen i lördags hade jag, samantha och jennifer spritkväll(y) haha grymt var de. Fick helt plötsligt för oss att åka in till stan och köpa chips med mitt i natten. Det var fan värt det! Blev ju lite fulla och glada på vägen. Raggade upp lite umeå-bor inne på 7-eleven hahaha! Hur sköna som helst. Sen även lite torslanda-folk på tillbaka vägen. sjuukt

Sen lyssnade vi på massa musik och tillslut drog jennifer hem, och vi gick och la oss. Dagen efter käkade vi med samanthas familj och kollade på huuuur jäkla mkt serier som helst som gick på tv. Haha bästa var när samantha, jag och samanthas mamma satt och lipa alla tre till spårlöst. Så löjliga är vi!
Sen kollade vi på wipeout med danne ist och skrattade huur mkt som helst. Roligaste på länge.
Sen drog jag hem, deprimerad för att min man var försvunneeen..

Idag var helt ok dag i skolan iaf, hade redovisning. Fick plus i kanten av Anki, haha! Sen gjorde vi typ inget vettigt, bara satt och tjötade mest.
Orkar inte med lögnare bara. Fattar verkligen inte hur man kan leva med sig själv när man håller på så.

Min man dök iaf upp idag tillslut.. det var lätt höjdpunkten.

verkligen askul att jag har matte nationella imorn. fy fan. måste börja råplugga nu... =(

haj


Best Friends For Never

Haha jag får sån lust att skratta, varför umgås med någon som man hatar, och fjäska för den personen? det om något är ju ganska tragiskt. :)

..i övrigt då asså..... haha!

Prayer Of The Refugee

Ursh, har så ont i halsen.... skulle ringt läkaren idag, men vaknade försent.
Igår var iaf kul, köpte balbiljetterna yaay:D haha, och sen var jag i stan lite med jennifer och samantha, hittade bal och student skor:) skitsnygga! Fast har inte köpt dem än....
Sen mötte jag upp anna och var i stan lite med henne, sen drog vi hem till henne och lagade mat, drack vin och spelade guitar hero:D askul.
älskar att rise against och lostprophets är med:D haha

Kom hem vid innan ett nån gång, heeelt död, så inte konstigt jag inte vaknade i morse..
Drömde sån jobbig dröm, för fan jävla pach försvinn! Bra start på dagen, eller inte.

Låg och läste eclipse med... hemie kom hem nu.. står inte ut ju.

han var förövrigt jävligt full när jag pratade med honom igår på morgonen:p


nu måste jag fortsätta installera om alla skitprogram på min skitdata.. vi är positiva idag känner jag.
pöss

Savior

Dagens händelse: Lyckades laga min kära dator. Fick bota om hela skiten, haha..
Dagens planer: Var att gå till skolan...gick asbra
Dagens vill ha: Mat, sommar, bal, student, min man...
Dagens saknad: Hemie:( som alla andra dagar..
Dagens drog: Sängen..tog en powernap och vaknade upp med feber....funnniiii!
Dagens tråkigaste: Skriva arbetet i morse, fy fan
Dagens roligaste: Hummm...att folk får vad dem förtjänat äntligen!
Dagens finaste: Min klänning.....bambambam :)
Dagens måste: skola...eheee
Dagens dricka: Coffee
Dagens köp:
Köpte nada, försökte köpa min klänning men need serious hjälp..
Dagens mat: Soup osv,
Dagens kärlek: bla bla bla... får ingen kärlek tyvärr. bara långdistanskärlek...ehehehee, fast de e rätt värt de med..
Dagens mående: bläk, trött och ont i halsen.
Dagens låt: Rise Against - Savior,    jajajaja fan vad fin den är..
Dagens kommentar: inga bra idag, vad jag kan komma ihåg..


But seldom do these words ring true
when I'm constantly failing you
Like walls that we just can't break through
until we disappear

So tell me now
If this ain't love then how do we get out?




gooodnightie

Cleaning This Gun

Haha, jag e helt sprallig idag typ..för mkt kaffe! Har precis lagat mat, och nu håller jag på att städa..gjorde klart ett arbete i morse också, och e nästan klar med engelskaboken:D yay. Kan ju inte påstå att den var bra direkt..haha jävla smörig kärleks-skit. blä

I helgen var jag med samantha och jennifer, vi var i floda och åkte båt med coffe och några till. Var jättemysigt. Satt och sjöng massa volbeat och paramore låtar:D haha. Satt mitt ute på säveån till kl 3, då trog jag och sam till tåget. Samantha var jätteförbannad på allt och alla och gick runt och sa Fucking i varje mening. Haha så go.

sen dan efter, blev vi jättesugna på chips, så de blev våran frukost, chips, choklad och cola. haha, till twilight:D bästa start på dagen man kan få!
Nu ska jag fan komma igång och söka jobb, så jag kan flytta in i augusti. Vill fan inte bo hemma längre. Så fort jag ser bilen köra in på uppfarten så sjunker mitt humör som fan. Låter hemskt, men ursh. Känns oftast som att jag bor ensam i huset, förutom en jobbig röst som bara klagar och gapar. kul kul kul..

hare

Seasons in the Sun

Fy fan vilken dag. Har inte mått så dåligt på ett jävla tag...

Jobbade igår första gången. Var riktigt kul, förutom allt strul som var i början och att chefen var sen men skyllde det på mig..och att de första jag gjorde var att få två brännblåsor på mitt finger:( ont!

Iaf, jobbade med en 89:a med så det var svinkul, höll på att skämta om alla udda människor som kom och köpte, eller..inte köpte..
Haha kom förbi en gubbe på cykel, så stannade han, gapade: "Ni säljer bara en massa skit!!!" och sen åkte han vidare...till nästa stånd och gjorde precis lika dant:D haha go typ.
Sen kom de en mamma med två barn som också stannade och var förbannad, ropade: "Ni säljer bara massa onyttigt, sälj frukt ist!!!!!" hahaha.
Och en sista tant kom fram precis när vi hade plockat ihop allting och frågar vad remmarna kostar.. så säger vi till henne att vi tyvärr har stängt. Och då svarar hon, joo men de gör inget, vill bara veta vad dem kostar. Haha, så vi talar om de för henne och när hon gick säger jag direkt: "Jaha, vadå vill hon veta vad de kostar, inför nästa valborg eller?? Haha" Sjukt folk de finns, hahaha.

Sen hittade jag Albin och hans munkebäck-gäng, för nina hade också jobbat första gången idag. Så gick med dem, fick vin och en av dem kommer tydligen "tuppa av när jag hälsar på honom i skolan efter detta, för jag måste hälsa!!!" hmmm..

sen åkte jag till slottskogen och mötte upp samantha och jennifer. Satt och sjöng en jävla massa, och sen drog vi hem. Såg CHASE på bussen, haha glömmer aldrig samanthas blick;D Så kom vi hem till henne, tjötade lite med hennes mamma, haha så rolig är hon:D
Vaknade i morse och mådde skit verkligen, kunde inte stå på benen. fy fan.
Sen vaknade jag lite senare igen av att samanthas mamma har slängt sig i sängen och börjar terrorisera oss. haha

Efter de har vi solat hela dagen, ätit kycklingkorv o glass o chips:D haha. Sen drog jag till stan och köpte nya kläder, äntligen!!!

Fick ett telefonsamtal idag med som gjorde min dag! Blev hur glad som helst..
jäkla skit mobil som ska dö bara...
jejeje, hareee











RSS 2.0