Take it or leave it

haha det har hänt så sjukt mkt roliga saker nu så jag orkar inte ens skriva om det. Ni får ha en god natt å hoppas ni klarar er without my wise words ;D hohoho

image129
ett litet btw - jag älskar photoshop!
FÖRE - EFTER


JAG KAN GÖRA ÖGONFRANSAR ;D;D meeeeeeeeeeeeeeep

25.12.07

Igår var Anna här och käkade med oss. Sen kom David å Håkan.. fick lite presenter iaf;) Ett nytt större skissblock<3, presentkort, lite pengar, usb och underkläder.

Sen på kvällen satt jag och David och kollade på Family Guy och I am Legend. Filmen var rätt så cp.



Idag var Anna, Petrus, Jennie, Kai, Jessica, Felicia och Miranda här och åt. Och jääääävlar vilket liv det var. Fick så huvvevärk:p haha helt sjukt. Men blev helt chockad. Miranda lät inte nånting, hon skrek inte även om hon var vaken..såå skönt.

I söndas var det lite jobbigt å så, slängde ur mig massa saker som jag trodde skulle hjälpa.. men det verkar inte som att den någon bryr sig vilket jag först trodde för nästa dag betedde någon sig som vanligt igen. Helt cp. hatar.

Aja, hoppas alla haft en bra jul i spöregnet. haha. shit aja hej då

image127

Julafton

Japp, julafton då.. inte mkt kvar iof..

så GOD JUL alla <3

image126

Julklappar och sånt

Jeeepp. säger ju det, nu sitter jag här igen.

Idag har jag varit i stan med Th<3 Hittade två böcker till mamma&pappa, sen köpte jag en t-shirt och örhängen till mig själv:D haha , meningen var att pengarna endast skulle gå till julklappar.. bra där. Sån e jag ;D höhö.
Sen var vi på Frank's, och satt och tjöta om en himla massa. Jättemysigt var det<3 Mer av sånt vill vi ha!
Sen nu har jag och Hanna kommit på lite reklamidéer till mitt namn:D haha bara att kolla bilddagboken..vi kan fan vara helt störda ibland.

Så nu ska jag sova, eller så kollar jag på Second först...maybe, aja får sen. PUSS HAJ
(bilden e till för att visa mina nya grejer ;)
image125

Totally Emma

..haha ja det låter väl nice ;D

Har suttit och kollat på Beverly Hills nu , haha..har hittat en grym sida där ALLA tv-serier finns, så man kan kolla på dem gratis.. slípper ladda ner och så..rätt gött, risk att man sitter och kollar på hur många som helst bara.. haha , jättasocialt, men äh va fan ;p

Imon iaf ska jag sooooova, sen blir det shoppa julklappar med Th. Sov för länge idag så hann aldrig åka till stan;D Vaknade fyra av att Cicci ringde , och hade hon inte gjort det så hade jag väl sovit hela kvällen med säkert..sån e jag ;p haha.

Känner mig grymt inspirerad av matilda faktist..döööh vad jag låter lillgammal... aaja iaf, så skriver jag ju typ varje dag nu.. tror jag....aah känns det som:D haha, har ingen koll. Men det är väl kuuuuul...jepp. Nu orkar jag inte mer iaf.. bye..
Btw! Majjo berättade att han och Anders hade pratat om mig i helgen:D Och ja, med Anders menar jag Anders Flanders Blandfärs Andersson.. haha well well där ser man. Aja nothing more. Pöss
image124


Helg

Jag har tråkigt. Tråkigt tråkigt tråkigt..sov till fyra idag så lär ju inte somna på ett tag heller..
funderar på att åka till stan imon, måste köpa julklappar..waaah vad det börjar bli stressigt nu asså! Blir jul hemma i år. Kusinerna kommer hit. iaf den ena. David:D woho, det blir kul, så ska han och Håkan sova här. Länge sen vi 4 träffades. Fast aah.. mamma e ju med nu, men antar att hon inte kommer sova kvar här.. eller de vet man aldrig med henne.
Jag har fått min boxningssäck :) så grymt e det, är sjukt glad asså. Fick ett minneskort till mobilen med.. ja jag vet, tråkigt att få det innan jul.. men jag var med å köpte, och hur ofta slår man in en boxningssäck? haha.

Hade viljat träffa th idag med.. kände för en sån dag, som tex när vi tog hoppkorten, eller gick till båtsman..men hon pluggade å sen antog jag att hon tyckte det blev för sent.. sånt e livet.
Är så trött nu egentligen.. inte så där måste-sova trött, men mer åt trött-så-att-jag-inte-orkar-röra-mig hållet.
Jag vill göra nåt kul, men ingen e vaken å som sagt,.. orka röra sig över huvud taget! Eller jo, om jag hade haft nån som ville hitta på nått kl 2 på natten så hade jag orkat.. men känner liiiiiite lite omöjligt nu asså. bara lite.

wööh

Wööh, skriver igen..det var en tid sen.
Saker som hänt då då:

-Väldigt mkt blonda skämt och rådumma kommentarer varje dag i skolan.
-Har haft samhällsprov som gick åt helvete för alla i klassen utom 3 st.. ha-ha på den!
-Var på faddergalan med Ciccis klass, och då vann jag en mobil, med 5 megapixel kamera. osv.
-Kollade på nästan hela idol-finalen , men missade nä rman fick reda på vem som vann, för att jag,th å adam åkte å köpte godis halv 11 på kvällen. haha.
-Har haft dansföreställning i Lisebergshallen. Det mesta gick väl bra förutom att låten hackade i mitten å hoppade över typ 10 sekunder av låten, så rörelserna stämde inte .. å vi tappade bort oss lite.. men ingen verkade märka nåt.

sen inte mkt mer. Det är International Lostprophets Day imon, eller aa idag..undrar vad det är å så.

Just det , sov hos Anna i natt. Hon ringde mig igår vid 12 och frågade vad jag gjorde, sen så undrade hon om jag ville komma hem till henne och kolla på film å sova där för att hon kände sig ensam, å ville ha sällskap. Så åkte med henne till stan och så halv 1 på natten köpte vi kebab och cevapcici, haha. Sen kollade vi på Stardust men jag somnade hela tiden. Gick och la oss vid 5 tror jag, och sen upp kl halv 12 för att sedan missa spårvagnen och komma rejält försent. Haha, japp. Säwemark i ett nötskal typ.

Aja men nu blev jag jävligt hungrig, så gonatt å så.. Puss

RSS 2.0