Misfit In Progress

Just got home.. varit och sett chemical vocation på fängelset med Sam:) det var naajs. backstageee ohjä ! ;) haha
nä men dem i bandet var roliga:)

Ursh mina ögon dödar mig.. kliar som fan!! don't know why.
waa jag är på så bra humör.. har hittat massa bra musik:):):) hur gött som helst. Man mår så jävla bra när man upptäckt nya band:D linda håller med;) haha.

Nu vette fan vad jag ska göra..sova, no way. blir la käka och lyssna på massa music. GÖTT!

tjing

Woke Up This Morning

Mooornin!

Ville verkligen inte gå upp idag. Tryckte på snooze typ 1000 ggr och när jag har 40 minuter innan bussen går så får jag ett sms, lektionen hade blivit inställd. Haha så jäkla passande. Asgött verkligen. Fast jag hade redan sovit så länge att jag inte kunde somna igen. så aa, sitter och är hungrig som vanligt. Haha sa ju igår att jag drog för att jag var hungrig. Inatt halv 2 gjorde jag tillslut mat. Pannkakor:D haha. var så jääävla gott. shit.

aja, har inget roligt att säga.. eller jo, filmkväll idag:D yey, slipper sitta ensam iaf heeeela helgen, som jag brukar i vanliga fall. de e najs..

puss

I'm Having A Good Day

Haha älskar när folk är fulla och skickar massa sms:D dem blir så gulliga.
Fick sms från Martin där han skrev att det kommer bli sånt röj när jag fyller 18 och att han och Hanna snackade massa om det. haha . Och sen får jag ett till, "ska hälsa från hanna och mig att vi älskar dig:) puss på dig gumman:)" haha jag blev jättelycklig;)

Frågan är ju om dem ens kommer ihåg imon att dem har träffats. haha man vet ju aldrig.

Aja från det ena till det andra. Fick tillbaka en Summary i Engelska C idag. Har IG varning i det ämnet. haha TROR ALDRIG JAG FICK VG+ PÅ DEN ELLER. haha åjo. blev jätteglad:) Har precis skickat in några andra engelska grejer så jag hoppas att jag är på väg uppåt nu igen. yees.

Tomorrow e de skola, börjar halv 1 gött. Sen blir det Mats. Är grymt, jag har blivit mycket mer koncentrerad och sånt. Plus att jag är gladare. Tog liksom tag i städningen idag som jag har skjutit på så jääävla länge nu. Och jag tog det några steg längre. Möblerade om rummet!!!  Blev fan asnöjd med. Med lite hjälp från min kära pappa:D<3 Så nu är det fint och ser större ut. :):):)

aja, jag börjar typ bli hungrig så jag ska nog dra mig.
tja.

rr

Papa Say

haha pappa är på landet i helgen. Sitter och pratar med honom på msn:D


uuu


hahahaha underbar är han:D
Nu funderar jag på att gå och köpa massa chips och dränka min tråkighet. Skulle firat tyler och ville idag , men icke av nån anledning. så aa.. har anledning att vara lite deppig och tjock.

pusss

Happy Birthday

ff

Idag fyller min älskling 25:D
GRATTISSSSSS<3

Insomnia

pl

haha mm jag kan inte sova
ser så jävla snäll ut på bilderna i förra inlägget om man jämför med dessa. hahaha

I Cut Off My Hair

ggff

ungefär så här kommer jag nog klippa mig nån gång nästa vecka..

Lift Me Up

Down and out is overrated
And I need to be elevated
Looking up is not enough
No, I would rather rise above

So can you lift me up?
Turn the ashes into flames
‘Cause I have overcome
More than words will ever say

http://www.youtube.com/watch?v=w7D3d8a_CUE

hh

Faithful

And I
don't know what I'm doing here
Everything's coming so clear
But I've got this lingering doubt
All about

Everyone tells me that they understand
Everyone says that it's true
They say my man's the best thing I got
So I'm being faithful to you,
I'm being faithful to you


Senses Working Overtime

Gud vad jag är trött! Kom hem från dansen för ett tag sen och för en gångs skull gick det ganska okej.. Istället för vanlig upppvärmning dansade vi house:D haha asroligt, man skrattade typ hela tiden. Sen kom vi ganska långt på själv dansen..svårt som jag vet inte vad!
bara 4 ggr kvar dessutom..panik?!

Käkade en lussebulle idag med:D haha gött som fan. Kändes typ som jul då=)

Joo.. praktiken idag var rolig faktist! Hade en massa att göra, och efter lunch fick jag hjälpa till med skyltningen i skyltfönstrena. Massa ljusslingor och sånt. Sen helt plötsligt var klockan tre, men ändå stannade jag kvar till typ 10 över och gjorde lite mer i fönstret:p haha aa jag vet , 10 minuter..inte nåt stort direkt, men för mig är det det!;) haha. inte likt mig:)

Imon lär det bli segt iof..kom en massa varor idag så drf var det massa att packa upp.. och det är bara på måndagar och onsdagar, så imon finns det säkert inget att göra..hatar när det är så tråkigt att man nästan somnar..jaja.

Tror ALDRIG jag missar boston tea party idag igen...röv! Fast det lät äckligt när jag läste om det.. typ att en kock skulle få dricka smoothies och så skulle han gissa på olika maträtter som fanns inte varje smoothie..ursh! haha så kanske lika bra att skippa:p

Nu ska jag dra.
haj
l

RSS 2.0