<3

Du vet inte hur mkt du betyder för mig.
Grejen är att jag inte har känt mig behövd överhuvud taget, när du inte kom till mig och pratade så uppfattade jag det som att du inte ville prata om det. Att det var för personligt.

Drf tog jag ett steg bakåt och väntade på att du skulle vara redo att prata om det med mig.
När min bästa kompis inte mådde bra så kändes det jättesvårt även för mig.
Det kändes förjävligt att du mådde dåligt, så inte ens jag kunde tänka klart, och jag sa inte dem orden du ville att jag skulle säga.
Men jag sa till dig att du betyder mest och att det kommer gå bra. Och alla dem gångerna som jag har försökt få tag på dig, och sen gett upp. Det är inte heller lätt att säga rätt grejer när man inte vet vad den andra går igenom. Du säger ju det att jag inte vet hur svårt du har haft det. Men då antar jag att du inte heller vet hur svårt jag har haft det. Kände mig hjälplös, och jag ville att du skulle ta kontakt med mig och prata med mig om dina problem, så att jag kunde veta att du ville ha just mitt stöd.

Själva grejen att du aldrig ringer längre har fått mig att tro att du klarar dig utan mig.

Och om du inte tror att du betyder nått för mig så har du riktigt fel. Du vet att jag har saknat dig denna tiden, och genom att säga till dig att jag finns här för dig, så trodde jag att du skulle komma till mig när du kände för att prata. Om det nu var fel av mig så förlåt då. Men jag gjorde mitt bästa. Det är inte så lätt att veta vad man ska göra när en person man bryr sig jättemkt om har det svårt.

Så jag hoppas du läser detta och förstår att jag har försökt, ochom inte detta har hjälp dig att förstå så vet jag inte vad mer jag kan säga, annat än att jag älskar dig, och att jag inte skulle klara mig utan dig.
<3

/em


image108

GRATTIS TYLER!

Tjohooooooo

Igår somnade jag halv 6! Och nej inte halv 6 på morgonen.. Halv 6 på kvällen! Heeelt sjukt..för jag vaknade inte förrens kl 6 i morse.
Sen drömde jag jättekonstiga drömmar med..Min fabror var med i ett band, min farfar försökte övertyga mig om att han blir solbränd på ögonlocken när han gäspar, och sen kom en old friend och hälsade på i skolan...cp drömmar asså. Och första minuterna när jag vaknade trodde jag nästan att den personen verkligen hade kommit dit och hälsat på mig.. haha. Men var lite i chocktillstånd när jag vaknade.. fattade inte vart jag var nån stans eller nånting.

BTW!
TYLER HILTON FYLLER ÅR IDAG!!!!

24 :) så grattis grattis! Har faktist redan sagt grattis till honom:D haha på hans hemsida.. coolt jag vet.. eller hur 
, men de e ju typ tradition enna;) gjorde ju de förra året liksom ;O haha.. aja.

Har inte så mkt annat kul å säga. Förutom att vi har jävligt kul i skolan;p det måste jag erkänna.. Satt och snackade med Hanna om Torslanda ..massa skvaller.. Å så ser Krille så där sjukt intresserad ut så han kommer och sätter sig vid oss så Hanna får berätta om allt för honom:p haha. Sen hade vi grymt kul på gympan.. alla verkligen slängde sig överallt, och över varandra:D

jepp jepp.
nothing left but to say goodbye. (one tree hill-replik:s?...... antagligen)

Ny vecka

Höhö tja igen då !
Denna veckan går trööögt som fan...i söndags sov jag ju som sagt inget . och sen på måndagen så hade vi iof skitkul i skolan;) Jag och Hanna satt med Krille och Pooja, åå snackade om Björn Gustavsson.. haha shit vad kul de var.. härmade honom å satt och skrattade hela tiden. Sen kom Nina dit å så började vi skratta åt Hanna ist:p haha åt hennes 11! och Halv 3! Och hennes viftande med handlederna:D haha. Blev en lång rast.. var borta i typ 40 minuter. Sen på lektionen satt vi och skrattade ännu mera. Jag och Hanna satt och flummade typ, å så kom krille och började snurra på hannas snöre på hennes tröja? haha.. Helt sjukt.:p Allt detta medans Capov och Fabian stod vid datorn och tog på varandra? haha. shit asså

Sen imorse höll jag på att somna på svenskan så jag fick panik, och typ stressade mot automaterna å köpte cola;) Sen klarade jag iaf resten av dagen.. Palla graf i 4 timmar bara:/
Sen åkte jag till dansen efter skolan å träffade Th:)
Vi satt och planerade en massa, om kläder, musiken, uppställningar, nya rörelser.. Så nu måste jag skaffa baggy-jeans och en keps till föreställningen:s Hur då om jag får fråga? Och sen stör jag mig på att dem som dansar sämst absolut ville stå längst fram för att dem tror att dem e snyggast i världen? Och fin uppställning de blir när 4 av dem e bland dem längsta , och en av dem e kortaste i hela gruppen.. Jaaa(Y) ?

Blir irriterad.. aja men dansen e iaf klar.. just de ja. sen e de sjukt jobbigt när massa e borta nu i slutet, för dem missar så sjukt mkt.. vi får planera om hela tiden å gå igenom allt ännu fler ggr än vi hade behövt egentligen..Så vi får väl se om vi skämmer ut oss totalt i december:/
En sak till! Min mobil , som jag varit tvungen att använda för att min förra mobil blev spegelvänd.. Den har OCKSÅ blivit spegelvänd nu, så jag får ha pappas mobil. Fast måste erkänna att jag e lite glad ändå:p förutom att jag måste betala en ny mobil själv..

over and out


jävla helg

Falska jävla människor som spelar och får en att tro att de är bra personer.... snälla snälla bara  självmant eller be mig om hjälp?!

värt att lägga på minnet kanske.

Jag kan inte sova:(  det är jobbigt .. händer en gång i veckan nu ju. Riktigt baad..  men vad ska man göra.
När jag väl gick och la mig, så var jag inte trött.. kul.
2,5 timmar kvar innan jag ska åka..så nu är det riktigt segt ska jag säga er.
Kan ju passa på att säga att denna helgen har varit hemsk också.. först hade jag planer, sen kom jag på att jag hade andra planer och fick ställa in de nya planerna. Efter det blev min planer framflyttade till nån annan helg, och då var det redan försent att återuppta mina andra planer.. så de blev att sitta hemma istället. JAAA vad kul !

Sen är allt lite konstit just nu.. inget är som det ska med nånting. Det känns surt faktist. Riktigt jävla surt. Längtar till dansen på tisdag så jag äntligen kan få träffa min bästa kompis. Har inte träffats på .. vad blir det..två veckor? Så får det inte fortsätta. :(
I miss you<3

Torsdag

Haaj
Jag fryser ihjäl just nu...seriööööööööst.
Idag var vi på burgården. JA vad kul? nooo.. vi fick reda på vad man kan göra efter gymnasiet... För det visste vi ju inte redan?
Sen käkade jag, hanna,johanna,samantha och åsa frukost på donkan. Pancakes:) Brände sönder tungan på varm oboy:( Svider fortfarande...
Sen så hade vi ingen idrott.. men vilken tur då att jag inte tog med mig min stora jobbiga bag då! HAHA.. visst,
Sen efter skolan följde jag med Hanna till stan, och hon köpte sin fina klänning:) Sen köpte vi smoothies och muffins.. haha och så fick vi syn på en viss person, så hanna blev lite sur:p Sen åkte jag hem, och somnade på soffan som vanligt.. Vaknade áv att Anna satt brevid? haha.. Så nu är Anna och Petrus här och ska käka med oss. Nice nice..
Jag städade igår förresten!!! Mitt rum ser helt ok ut nu.. haha , känner mig grymt stolt faktist.
aja bye


Back off bitch!

Så klockrent va.. för nu e det payback time som gäller och jag hjälper Hanna att flörta:D WOHO... konstigt att jag bara kan flörta på engelska? haha.. Varför.......?

honeyhoney skriver: 12/11-07 23:12
it's gross, but you're good look is making up for it :)

 borde klämt till med ett  "totally"  innan making up bara:D
haha "klämt till med" :S?  WHAT the .....?

Hurt

Orkar inte skriva nåt spec idag.. hittade bilder på min bror ! trodde inte de fanns några..eller jo, men inte nån där man ser hur han ser ut..  så ni som har undrat.. haha har pratat om honom rätt mkt med Hanna, och inte ens th hade sett honom:D Så här e han......

och ja jag vet att jag redan har bilder på honom på bdb, men hade inget vettigare att skriva om... och blev så glad över att jag hittade bilderna såå.. deal with it :O

Johnny Cash - Hurt .. jag är kär! även om det är en cover.

Death is the End
I bow to you Sir Johnny

Helg

Jag har så tråkigt. Cicci är hos Johan, och Matilda mår inte bra..då blir de att sitta hemma.. Kul.

Jag har fått sånt mega Lostprophets-återfall så det finns inte. Hittade två festivaler som jag helt har missat och då upptäckte jag att dem är bättre än nånsin. Kul att dem inte ska spela nåt mer förrens nya skivan släpps, i slutet av nästa år typ. :S helt sjukt, fattar inte varför. Aja ...what ever.

åå, jag orkar inte bara sitta här.. seriöst ,
sen vill jag ha kladdkaka...men jag har nästan nästan lovat mig själv att äta mindre choklad:D haha det kommer jag nog lyckas med? NOOT. PLus att jag ska fika med Th imon... jag blir galen.
säger så här. Ge mig Ian, så ska jag aldrig mera klaga igen! :)
 förresten så måste alla som läser kolla detta klippet. Önskar att jag var där:( Så sjukt mäktigt så jag inte vet vart jag ska ta vägen:p haha.. aa iaf...shit..jag dör nu.
http://www.youtube.com/watch?v=n4QcFd-k79Y

zzzZ

Svårt att sova så gjorde om rummet i ps för andra gången, och nu funkade de:)
tror inte man ser så bra, men iaf.


Sick

Haha guuuud vad trött jag blir..
Satt i en timma i natt och gjorde om mitt rum i photoshop, med väggmålning och allt. Blev hur jävla bra som helst...sen så sparade jag, jag sparade till och med den ena väggen för sig.. men inte fan sparades det. 
Man kan inte lita på min dator, den säger att den håller på att spara, men sen när man ska kolla på det man gjort så finns det ingenstans..blir så sur va. 

Idag har jag och th iaf dansat..varit uppehåll en vecka så det var värsta stelt:D haha Och VARMT, jääääääääävlar vad varmt det var. Sen gjorde vi massa svåra nya steg.. där man i stort sett skulle vara nere på golvet hela tiden, väldigt svårt att förklara men iaf så i slutet skakade mina ben och mina händer så jag trodde inte jag skulle klara av att stå upp:D haha, det var läbbigt.

Var hemma från skolan idag med. Somnade nio igår och vaknade vid ett på natten och hade så sjukt ont i halsen så jag inte kunde somna om. Så det var lika bra att vara hemma, men så klart sover jag så länge så jag missar att sjukanmäla mig.. kul. Så typiskt mig.
Men imon har jag sovmorgon.. ska till konstmuseet.. WOHO!! host. blir trött bara jag tänker på det.

känner att jag skriver mycket nu för tiden. så hej dååå

Lovet

Har jag nån gång talat om hur mycket jag ogillar anonyma personer som kommenterar?
Speciellt på bilddagboken..>harreshit< vad störande det är.(mitt nya ord btw)  Nån jävel som vägrar säga vem han är och jag fattar ingenting av hans senaste kommentar. Nånting om att inte besvara samtal, haha och jag vet inte ens vem det är?
Aja så nu vet ni detta i alla fall. Vilka "ni" nu är =)


Denna veckan har gått jättefort. Har inte gjort nånting nästan. Men jag har faktist köpt en ny jacka, en lång kofta och en ny cardigan:) köpte egentligen en klänning också men den ska jag lämna tillbaka imorn tror jag. Inte riktigt min stil kände jag. Sen har jag varit och kollat på annas och pegas nya lägenhet. Dem har kommit en bit nu och den är superfin! Jag vill också ha en projektor - TV :(
Sen igår blev jag återigen riktigt besviken på mamma. Att hon aldrig lär sig säger jag bara..i alla fall så sa jag till henne, och hon sa att hon förstod...vilket jag tvivlar på, men ändå.....ah , nu lämnar jag detta.

Till mitt rum istället.
Har kollat lite på mitt inspirations-rum, vilket är rött på övre delen av väggen, sen en vit grej, vet inte vad det kallas, men i alla fall en några decimeter tjock, la-la-la-nånting som går tvärs över väggen. Sen nedre delen är svart. Och detta är supersnöggt verkligen! Så att så ska jag ha det minsann. Plus att jag ska ha lite väggmålningar. Bla ett citat som går att hitta på min bilddagbok, sen 2.a november:) Världens finaste citat,, kanske till och med ska ha båda som är med där? Vem vet vem vet..
Men jag ska ha en "riktig" målning också, så får väl se hur det blir.. Sen ska självklart min Tyler-tavla upp på väggen, och min kommande tavla med..

Så , har jag något mer att skriva nu då?
Jo, jag har jobbat lite med min gamle vän photoshop idag.. haha..
Lägger upp bilderna så det är bara att klicka och kolla efter:) Den ena är riktad till Matilda, och det kan man också se på bilddagboken. Den andra var från början en enkel bild på Hilarie med vanlig vit bakgrund som jag piffade upp lite.. Ändrade ljuset också. Blev rätt coolt:)

Nu ska jag sova, Har varit på gränsen till sjuk sen i tisdags, Haft superont i halsen och det går inte över heller. Idag var jag jättetrött också, vilket är konstigt när jag ändå sov till 13?
Är nog nåt på gång tyvärr..Tur att jag har en jacka nu så jag inte blir ännu värre. Det var säkert på grund av min förra tunna jacka som det med halsen började. Först trodde jag att det var pga mina grillchips som jag fick ont, att dem rispade upp halsen eller något, för det var efter jag åt dem som jag fick ont.. men det kan inte sitta i så här länge så jag tror inte riktigt på det längre. Sen har jag haft väldigt ont i mitt ena ben sen i torsdags också. Har en nerv som krånglar vilket gör att det strålar i hela benet när jag går. Hemskt är vad det är, så jag hoppas det blir bättre innan dansen på tisdag. Jennie har samma problem med sitt ben. Samma sorts nerv-grej.


Japp sova var det ja. Godnatt. Puss och tja!

Secondhand Serenade

image88
But now it's over, it's over, why is it over?
We had the chance to make it
Now it's over, it's over, it can't be over
I wish that I could take it back
But it's over


RSS 2.0