Tja

måste bara visa, lite läbbigt !

I didn't give my all and to be honest with you
I didn't even try

Well I want you back so bad
I'm gonna change the way I'm acting
I'm gonna change and I'm so glad

Tyler Hilton låt. Skrämmande för detta har jag hört innan, från mig haha. shit

Come on Eileen too-ra loo-ra too-ra loo rye aye

Idag har jag varit så sjukt duktig va! Skrivit klart om Macbeth WOOHO. Äntligen säger jag bara.
Imon är veckans värsta dag, alla i klassen hatar tisdagarna så sjukt mkt. På grafen har man lixom gett upp och sitter bara i kaffet och tjötar. Sånna e vi!
Idag har skolkatalogen kommit med. Hanna hade med sig den till skolan och Fabian tjötade hål i huvvet på mig att jag skulle ge den till honom. Haha, det kunde han ju drömma om! Sen stog han över mig och sa åt mig "detta behöver du inte kolla på" och "nu är den snart slut, nu kan du ge mig den!" Haha, och jag typ, men gå och sätt dig.. nästan iaf. Sa iaf nej. haha det är ju nåt. 
Kul att man har blivit fast i Andra Avenyn nu också då va! Helt sjukt är det. Serien är egentligen inte bra, utan bara extremt pinsam precis hela tiden, men haha.. sånt fastnar jag för ialla fall. Kul att se folk man känner igen också.
Imon är det dans igen. Och jag kan hela, denna veckan också! GREAT!
Borde egentligen sitta och måla ett jävla självportträtt just nu. Det får bli imon ist.
Haha jag och Sebby sitter och kollar roliga filmer på youtube. Ett tips är att kolla på britney-fanet som gråter och skriker mot kameran vilka idioter alla är och att man ska lämna britney ifred. Efter det ska man kolla på Seth Green's parodi där han "gråter" och skriker åt kameran att man ska lämna britney-fanet ifred. Hahaha. Kan ju säga så här..att jag höll på att dö när jag såg det. Sen när han mitt upp i allt börjar sminka sig.. haha det är de bästa asså. Jag avgudar fan Seth Green! Så grym.
Nee-eeh, nu räcker det !
AAa-aah det gör det !
Come on, Eileen taloo-rye-aye, och god natt! =)

Runaway Train

Call you up in the middle of the night
Like a firefly without a light
You were there like a slow torch burning
I was a key that could use a little turning

So tired that I couldn't even sleep
So many secrets I couldn't keep
Promised myself I wouldn't weep
One more promise I couldn't keep

It seems no one can help me now
I'm in too deep
There's no way out
This time I have really led myself astray

Runaway train never going back
Wrong way on a one way track
Seems like I should be getting somewhere
Somehow I'm neither here no there


Jag saknar Chris.
så jag har bara en sak att säga...
BRING ON THE KELLER!  hahahaha
image86

hej

Att ha allt. Och sen helt plötligt förlora det. Det som betytt mest. Det som betytt allt.
Det fanns något som jag älskade mer än allt i hela världen. Sen försvann det och nu är jag ensam kvar. Alla minnen. alla ord. mitt liv hade aldrig varit så bra. Allt blev så enkelt. Jag förstod vad som var viktigt. Jag trodde det skulle hålla längre efter allt som blivit sagt. Orden som betydde så mycket, försvann. Allt jag har fått höra, allt du sagt till mig, allt som jag inte ville tro så starkt på för jag trodde inte det var möjligt. Det var inte heller möjligt. Tomheten blev till besvikelse. Känns som lögner alltihop. Kan inte skaka av mig det. Behöver någon som kan trösta. Älska är ett så starkt ord. Det borde inte få finnas. Jag älskar fortfarande. Mer än någonsin.

Ny dag ny vecka

Skola idag igen. Kalligrafi. Jippie!
Hmmm. Nån hemlig kommenterar min blogg.....vem är du? Typ vilka läser min blogg..ingen aning faktist.. Vet att Matilda och Hanna gör det.. Vet att HAN gör det eller gjorde det... Vem mer? Om det nu är nån mer.. Åh orka vem är du??
På fredag blir det hälsofredag med min Matilda<3 Ansiktsmasker, smoothies och kanske färga håret på th?
Och imon är det dans. Ska bli kul som vanligt.

Jag saknar dig. Jag får inte men jag kan inte hjälpa det. Kollade på massa bilder idag. Då kom allt tillbaka åååååterigen. Helvete. Det är kanske inte svårt för dig...men det är det iaf för mig. BLlllääääääääääääääääääääääääh orkar inteeeee.
Ge mig sommaren tillbaka. Ge mig Borås och ön. ön. ön ön.. den kvällen går inte att skaka av sig. Ge mig. Snälla!
image80
The good times
puss

Söndag

Haha helt seriöst.
Detta är ödet. "lunar-jesper" "tyler hilton-jesper" haha aa kalla han vad ni vill men iaf så e vi så lika va.
Han gillar Tyler Hilton , Jag med
Han gillar Lostprophets. Hans favoritband. Mitt med. Hans absoluta favoritlåt e Rooftops. Det är iaf en av mina
Han gillar Travis, Jag med
Han gillar Jack's Mannequin. Jag med.
Han gillar Timbuktu. Jag med.
Aa han älskar musik helt enkelt. Och BRA musik.
Han skulle egentligen gått media, så man kan säga att det är en likhet de med.
Han tycker det är kul med inredning åå sånt åå design. jag med. Skolan liksom.
Han gillar att skissa och måla, och han är inte jättedålig på det säger han. Helt okej typ. Jaa, jag med då kan man säga..
Lite kul måste jag säga att det är.

Annars så har dagen känts lite konstig. har hela tiden blivit påmind om saker...Min baksida på tomten för exakt en månad sen.. Mitt bruna armband , dagen när allt började på riktigt.. Mitt svarta armband, första gången vi sa de där orden.. Massa grejer som kommer tillbaka till en. Men det är att ta ett extra andetag och gå vidare.. får försöka glömma även om det är svårt och även om jag inte vill glömma. Klarade bara inte av att känna att allt ansvar låg på mig.. Finns inte en chans att jag skulle kunna ta initiativ utan att ens kunna pussa dig.. eftersom du inte ville pussa mig tillbaka. Jag kan inte ta nåt första steg om det inte finns ett andra steg. Synd att du inte förstog det bara.
Puss

the end?

idag sa jag ifrån. men det känns bara tomt och ensamt..
Nu slipper du i alla fall låtsas att du tycker om mig. Du kan göra vad du vill. Sen kan du fråga dig själv om det var värt det.
Imon blir en jobbig dag.

over and out

emma

Så jävla arg just nu. Har aldrig varit så här arg. Aldrig i hela mitt liv. Går runt runt runt runt runt runt runt runt. Slår slår slår slår. Går runt runt runt runt. Slår. skriker skriker slår. Det hjälper fan inte. Hur ska jag kunna somna när jag inte får bort ilskan. Den bara är kvar där och gör allt ännu värre. Ingen ska komma och säga till mig vad jag kan och inte kan göra. Ingen. Man borde veta bättre. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah så arg. händerna skakar. Ingen kan förstå varför jag är arg heller. Det är knappt jag förstår det själv. Är arg på mig själv. Är arg när nån tror att dem känner mig bättre än jag känner mig själv. Jag borde ju veta bäst.....Aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Jävla skit. Jag försöker. Jag är rädd. jag är feg. jag vill ta det försiktigt men det blir bara ännu värre. Ingen förstår. allt bara vänds emot mig. Ilskan blir bara större då. Jag känner mig själv bäst. Jag vet vad jag kan göra. Jag vet hur jag är. Tror ingen vet hur arg jag kan bli. Jag vet hur arg jag kan bli nu. Ingen är värd att få mig så arg. Inte ens jag. Jag tror jag har tappat kontrollen över mig själv idag. Detta var mer än jag klarar av. Jag är stark när det gäller vissa saker. Andra saker kan få mig att bryta ihop direkt. När jag inte förstår och när andra inte förstår mig. Då går det inte att hålla tillbaka längre. Jag är arg för att jag är besviken. Mest på mig själv. Jag vet att jag klarar av mycket. Men när den man behöver mest inte tror på en. Har aldrig kännt mig så hopplös. Jag VET att jag kan göra detta. Jag har varit för feg.  Jag ber om ursäkt. Snälla tro på mig. Det är det enda jag behöver för att kunna få allt att funka. TRO PÅ MIG. För du har fel. Riktigt fel. Säg inte emot. Jag vet vem jag är. Jag har inte visat tillräckligt av mig själv. Det kommer jag nu..Ska inte hålla tillbaka nåt längre. Inte kärlek. inte ilska. inte nåt. Bara tro på mig. För då tror jag på mig själv också.



ja detta blev ju INTE emo :s?

RSS 2.0