Slappt värre

Denna helgen har gått snabbt:/ Igår var jag uppe hos cicci , gjorde bla sockerkaka:) brände den typ. haha. Sen stack vi till vendela och hämtade ciccis tröja och sen gick jag hem och städade. Senare på kvällen kom Philip. Vi kollade på A.I och sen på Gossip Girl. Asbra serie, Philip e kär i en kille i serien som heter Dan. Varje gång han ser honom så skriker han JAG ÄLSKAR HONOM; JAG ÄLSKAR HONOM!!! Haha då blir man änna lite avis:p Men ialla fall så somnade vi rätt tidigt ändå men jag sov inte så bra. Vaknade hela tiden. Philip snarkade, pratade i sömnen, tog täcket, tryckte in mig i väggen osv:p haha. Allt på en gång. Sen vaknade jag vid 11 och kunde inte somna om. Så gick upp och kollade på idol. Sen fick jag tråkigt och gick in och försökte få upp Philip. Efter det gjorde vi omelett:) och sen satt vi och kollade på nåt program om krabbfiske:s haha men de var rätt spännande må jag säga! Lite konstiga e vi nog..tillslut åkte han hem efter att ha missat 2 bussar. Bra där! Och sen lagade jag Dolmio och hade tråkigt resten av dagen! Yepp, kul dag där ja!
Skoooola imon....ska berätta om min bok:/ jättekul? Aslång dag också. Slutar halv 5:(
Mamma har hittat min A.L tröja:D:D::D:D jätteglad e ja! Har varit borta i typ ett år nu. Letade efter den typ förra veckan och sen hittade vi den hos mamma:p Grymt e det!
På tisdag e det dans! Jävla svåra dans...men de går bättre och bättre. Hoppas de inte skiter sig när jag väl e där. haha. Jepp jepp. Gonatt.

philip <3

Friday!

Död åt denna daaaaaan. asså seriöst! Vad har jag gjort egentligen? Kollat på tv och käkat. hahah. Hej det är mitt liv typ. Kom försent till skolan idag igen. Måste verkligen lära mig att gå upp i tid. Sen på grafen var det segt och jag fattade inte så mkt av vad jag höll på med. Sen lämnade jag tillbaka min jacka. Har bestämt mig för att jag vill ha den brun/gula jackan istället. Den e schnöööööööögg! Hoppas jag,. haha kanske bara jag som tycker de:s
Imon vet jag inte heller vad jag ska göra för nåt. Ska kolla med cicci... höra vad hon tänker hitta på. Det blir väl deg som vanligt antar jag.
och där tog orden slut....I'll be back!


Philip ringde precis. Tydligen har han blivit nerslagen. Eller aa de var massa som hade hållt på åå sparkat på honom så han hade jätteont i benet..helt seriöst, vad händer med sverige?

Torsdag

Igår var jag hos philip:) det var mysigt..allt e annorlunda nu tack och lov.  I morse glömde jag massa grejer hos honom, kom inte ens in i mitt skåp. Skit också. Mina örhängen , mina jeans, min tröja, min nyckel. Jag e så slarvig. Sen träffade jag Cicci en snabbis i stan och tog samma buss hem som henne. Haha shit vad vi skrattade! För jag e så rolig som alla vet;)
Nu har jag jättetråkigt. Är ensam hemma i 10 dagar från och med idag och matilda sover, philip kollar på film..vem ska jag då prata med? Funderar på att sova. Är jättetrött. Kollade på idol innan och övade på dansen i varje paus;p det går lite bättre nu. Iaf så ska Amanda vinna hela idol. Det är redan bestämt. Eller Daniel. Eller Christoffer. Haha okej så jag e lite osäker. Men ändå. Gonatt
puss


jao

I onsdags var jag hemma hos philip och pratade. Han kom fram till att han ville vara kompisar just nu och sen längre fram se hur de blir. Men först vill att vi ska va ifrån varandra ett tag och sen börja snacka i tele lr nåt. Får väl testa de då.

Men jag tänker inte vara den som pushar på och får oss att börja prata igen. Det var HAN som ville ha det så här och då är det upp till honom att ta första steget.



Var med matilda i stan igår och köpte en del nya kläder.
Köpte en lång mörklila t-shirt , nästan lika lång som en klänning..
En till jättefin svart tshirt eller vad man ska kalla det, som har tre små knappar  vi u-ringningen och en söm precis under.
Sen köpte jag en brun lång kofta som har en jättestor krage. asgo.
Ett par mörka silverfärgade örhängen. Stora ringar.
Sen köpte jag en skinnjacka med. Bronsfärgad typ.
riktigt nöjd.
image77

panik och stor press

Hej. I tisdags började dansen. SHIT vad kul de var. men jätte svårt. Sen löste sig allt. trodde jag tills igår när philip släppte en mindre bomb. Eftersom typ ingen läser min blogg säkert så skriver jag exakt vad jag tycker denna gången.

För det första :
Om du "inte vet om du tvivlar" SÅ TVIVLAR DU. Om man inte vet. så betyder det att man tvivlar. Eller vad kallar du "vet inte" ?
För det andra:
Det spelar inte någon roll för mig om vi gör något speciellt när vi träffas. Huvudsaken enligt mig är att jag får vara med dig. Sen struntar jag i om vi bara ser på tv för jag älskar att bara ha dig där. Men det tycker vi tydligen inte lika dant om. Iaf inte längre.
För det tredje:
Så sa du ingenting direkt. Jag gick i en vecka och trodde att jag hade gjort något när själva anledning var att du hade tråkigt. Vadå, berättar man inte de för sin flickvän kanske? Om du nu bara tycker att vi gör samma sak hela tiden så ta initiativ för fan. Fråga inte om jag har nåt nytt avsnitt av det. eller det. utan du kunde istället ha sagt
"NÄ idag gör vi nåt annat kul!" Just därför tycker jag inte att du ska sitta där och klaga.

För det fjärde:
Säg inte att det gör ont i dig för att du får läsa om det i min blogg, för jag försökte säga detta till dig igår men du förstår ju aldrig vad det är jag menar. Jag antar att jag helt enkelt uttrycker mig bättre när jag skriver exakt vad jag tycker och tänker istället för det verkar vara det enda sättet att få dig att fatta hur jag känner. 
 Och jag vet att du kommer läsa detta så du kan ju ta till dig det och tänka på vad du verkligen sa...


Så slipper jag ligga vaken när du redan har somnat och tänka på att jag måste fixa detta snabbt annars kommer jag förlora dig.

En sak till. Jag kan inte göra som du gör och låtsas som att allt är som  vanligt nästa dag. Tyvärr asså.

PUSS

Hey there Delilah

Måndag och skola igen då. Men dagen gick ganska fort.
Imon börjar dansen:) ska bli så sjukt kul. Men pappa tänker inte ge mig några pengar till det om jag inte städar. Hade det varit friidrott jag hade behövt pengar till så hade han aldrig sagt så. Måste ju ha med mig det imon. Cp!

Vad fan händer? det har gått en hel dag. och fortfarande ingenting.

A thousand miles seems pretty far
But they've got planes and trains and cars
I'd walk to you if I had no other way
Our friends would all make fun of us
and we'll just laugh along because we know
That none of them have felt this way
Delilah I can promise you
That by the time we get through
The world will never ever be the same
And you're to blame

Finnkamp och photoshop

Heejhej, Idag har jag och paaapi varit och kollat på sista dagen av Finnkampen:) Jättespännande var det men tyvärr tyvärr blev vi besegrade av dem jääävla finnarna då va. Sen åkte vi med mina kusiner hem och David hjälpte mig att få photoshop-grejen att funka, så nu kan jag göra en massa fina bilder:) Såå värt.
Sen har jag inte gjort så mycket mer idag faktist. Philip har fått en el-gitarr. Värt att antecka. Men visst e det ballt, åja! RIktigt tragiskt att det regnar och att jag fick höra några ord som var svåra att ta in :(
men det får jag ta helt enkelt. Kanske blir bättre imon. Hoppas. Puss

Baaj

Waa jobbig dag. Jag och Philip käkade massa pannkakor och sen slogs vi resten av morgonen. Vid halv 4 åkte han hem. Th skulle på nån grej som kostar pengar och cicci, Hon e med johan hon! Kul,kul. Dessutom trodde jag att datorn hade krashat igen. Hade ju inte blivit direkt förvånad. Men iaf så var det inte så. Även om den stängde av sig varje gång jag försökte starta den. Men tillslut gick det ialla fall. Tur det.
Sen då så har jag såklart inget att hitta på. Bara suttit hemma heeeeeeeeela dan. Jättekul e det ju! JAaaa.

Men kan ju berätta att i torsdags så pratade jag med philip i tele om att han skulle komma hem till mig. Men de orkade han inte och han ville att jag skulle komma hem till honom ist. Så sa jag "vi får se" eller nåt sånt.. iaf så när jag kom hem så somnade jag och sov i nån timme. När jag vaknade upp så hade jag en PHILIP över mig. hahah han hade kommit hem till mig och shit vad rädd jag blev. Jag hade vaknat precis när han slängde sig över min säng, klart man blir lite skraj då eller.
Sen sa han att han hade en present till mig. Så fick jag ett paket:D Fast jag skulle egentligen få det på fredagen sa han men jag fick öppna det iaf. Fick en ny parfym:) min e ju slut så jag fick en Amor Amor fast en STOR flaska då! :D haha. Jättelycklig blev jag, Och han med.

Sen igår då så skulle vi på liseberg egentligen men allt krånglade och höll på så istället åt vi på min gräsmatta:D Och sen kollade vi på kyle xy och käkade godis. Jätte mysigt var det. Men nu ska vi antagligen på liseberg imon istället. Kul kul. Seriöst han har inte ens åkt kanonen och sen har han typ bara åkt balder 2 ggr för flera år sedan så det är ju liksom dags snart tycker man. haha. Nu ska jag återgå till min tråkiga kväll. PUSS

Määä

hahah. Mickis i idol. Hoppas jag ingen missade.
Idag har jag klippt mig:) blev rätt nöjd även om det inte är jättestor skillnad. Skolfoto imon:S bajs vad ska jag ha på mig. lalala. hm.

På fredag ska jag & P till liseberg. Ett halvår då ju. Det går snabbt minsann.
Sen på lördag skulle vi kolla på fotboll hos simon lr nåt. aah jag vet inte. Jag har blivit kär i en låt. Inte för att den är ny eller så men den är så fin. Endless love. Helt underbar.

My love,
There's only you in my life
The only thing that's bright
My first love,
You're every breath that I take
You're every step I make
And I..
I want to share
All my love with you
No one else will do...
And your eyes
Your eyes, your eyes
They tell me how much you care
Ooh yes, you will always be
My endless love

 Ian ian ian. hur kan man inte älska honom ? ; )
puss

RSS 2.0